Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan haragszom?

Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben érzem hogy egyre jobban haragszom/utálom meg a nagypapám de nemtudom jogosan teszem-e.

Ami miatt neheztelek rá, mert régebben ovoda/iskola első pár osztálya körül fogdosott. Este meseolvasás közben simogatott a lábaim között, sokáig ott maradt, legtöbbször már bele aludtam. Egyszer megkérdezte hogy zavar-e ez a dolog, viszont nem mertem igent mondani, helyette azt mondtam nekem mindegy. Nemtudom hogy hányszor csinálta, nincs sok emlékem róla, de az elmúlt hónapokban egyre többször jut eszembe. Úgy érzem kisebbként még annyira nem fogtam fel ezt az egészet. Szerintem egy normális ember "engedéllyel" se csinál ilyet. Bevallom minnél többször gondolok erre annál jobban utálom őt. De az is lehet hogy csak a frusztrációmat akarom kitölteni valakin. Nemtudom jogosan vagyok-e mérges.

Szeretném más perspektívából is megnézni ezt. Előre is köszönöm a válaszokat

2021. dec. 28. 22:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

1) nem erőszakolt meg, rosszat tett, de már nem veszélyes rám (vagy másra) nézve

2) nincs bizonyítékom

3) ahhoz hogy bepereljem (tudtommal) pénz is kéne

4) tényleg nem sok értelmét látom

2021. dec. 28. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
22-es És ha tudnád, hogy a szomszéd 5 éves gyerek bugyijában is rendszeresen matat?
2021. dec. 28. 23:51
 23/26 anonim ***** válasza:
40%
Pedofil...habar amilyen iranyba tartunk, hamarosan ezt is a szeretetkent fogjak hordetni a libsik!
2021. dec. 29. 00:22
 24/26 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező! Írhatok privit?
2021. dec. 31. 13:03
 25/26 A kérdező kommentje:
#24 igen
2022. jan. 1. 23:11
 26/26 anonim válasza:
60%

Aztán meg az lenne hogy megerőszakol:) azt tőbb ilyen kis lányt is

(Beteg a fantáziám ilyen sok válasz után:D)

2022. nov. 8. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!