Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan haragszom?

Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben érzem hogy egyre jobban haragszom/utálom meg a nagypapám de nemtudom jogosan teszem-e.

Ami miatt neheztelek rá, mert régebben ovoda/iskola első pár osztálya körül fogdosott. Este meseolvasás közben simogatott a lábaim között, sokáig ott maradt, legtöbbször már bele aludtam. Egyszer megkérdezte hogy zavar-e ez a dolog, viszont nem mertem igent mondani, helyette azt mondtam nekem mindegy. Nemtudom hogy hányszor csinálta, nincs sok emlékem róla, de az elmúlt hónapokban egyre többször jut eszembe. Úgy érzem kisebbként még annyira nem fogtam fel ezt az egészet. Szerintem egy normális ember "engedéllyel" se csinál ilyet. Bevallom minnél többször gondolok erre annál jobban utálom őt. De az is lehet hogy csak a frusztrációmat akarom kitölteni valakin. Nemtudom jogosan vagyok-e mérges.

Szeretném más perspektívából is megnézni ezt. Előre is köszönöm a válaszokat

2021. dec. 28. 22:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Dehogy akarnám feljelenteni, teljesen értelmetlen lenne + nem akarom tönkre tenni az életet, meg nem akarok neki rosszat
2021. dec. 28. 22:41
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

9es ez mi?? ”Jogosan, de valamiért kisértetiesen hasonlit pár régi kérdésre..." Szeretnél valami újdonságot szexuális zaklatás téren? Kicsit beteges! Ez nem a divatszakma.

Kérdező: jogos persze. Azért beszélj róla, szüleiddel, akár vele is. Mondd el mit érzel, éreztél.

2021. dec. 28. 22:55
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
12-es, ha nem tudsz valamit ne akarj okos lenni. Akik viszont járatosabbak a kategóriában szerintem szintén felismerik, hogy valahogy ez a kérdés grammra ugyanígy már feltünt többször... És akik gyakrabban járnak erre szintén tudják hogy egy vagy több embernek ez a szórakozása, hogy idönként ugyanazt kiírja.
2021. dec. 28. 23:01
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

13as sajnálom hogy így megsértettelek. Ne haragudj. Nem tudtam. Minden jót, és kellemes ünnepeket!

12es voltam

2021. dec. 28. 23:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát, nem szórakozásból írtam ki, csak nem nagyon tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel, beszéljek-e róla, vagy már mindegy, vagy hogy haragudhatok-e egyáltalán a nagypapámra
2021. dec. 28. 23:08
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Jogos, en rogton megszakitanam vele a kapcsolatod, nem erdekel hogy ennek ellenére igy segitokesz meg ugy kedves..
2021. dec. 28. 23:25
 17/26 anonim válasza:
71%
Hány éves a nagy papád?
2021. dec. 28. 23:30
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan haragszol!Ez egy beteg ember!
2021. dec. 28. 23:30
 19/26 A kérdező kommentje:

17# megszakítani teljesen nem tudom, mert akkor a nagymamámmal is meg kéne, akit nagyon szeretek, de el tudok távolodni tőle

18# nemtudom ez miért fontos de 62

2021. dec. 28. 23:33
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
11-es Miért ne akarnád feljelenteni? A gyerekek szexuális bántalmazása bűn, és nem évül el.
2021. dec. 28. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!