Mit csinálnál, ha a nagyanyád két kézzel szórná a pénzt?
Nagy gáz van, mi? A nagyi szórja az örökséget.
Mit csinálhatsz?
Tudomásul veszed, hogy a nagyi felnőtt ember, és azt csinál a pénzével, amit akar.
Nekem ugyan nincs 5 millióm, de 70 éves vagyok és nekem is mindenért fizetnem kell, a SAJÁTOMBÓL.
Sőt, hogy végképp hányd magadra a kereszteket, hét közben én is hozatom a kaját, (1200Ft/menü), ami 24ezer egy hónapban. Éppen elég nekem a hétvégeken főzni, az ahhoz valót beszerezni, mert segítségem egy szál sem, ahogy a te nagyanyádnak sem. A havi kajám a 24ezerrel, a hétvégékkel, reggelikkel, vacsorákkal együtt összesen 40-45ezer.
Te mennyit költesz ennivalóra? Fogadok, hogy sokkal többet!
Sok undorító kérdéssel találkoztam már itt, de a tiéd viszi a prímet!
13 mi olyan undorító ebben, hogy zavar, hogy valaki az összes pénzét elszórja értelmetlenül? 15 ezer forintot konkrétan a pefolyóba öntött! Akárki csinálja, az zavarna, de ő a nagyanyám, és ha minden pénzét ilyen felelőtlenül elszórja, majd nekem meg anyámnak kell eltartanom! Igen zavar, mert látom, hogy más öregasszonyok sokkal előrelátóbbam bánnak a pénzükkel.
Az 5 millión felül, még neki is volt pár milliója, arról fogalmam sincs, mert titkos, ezt az 5 milliót is véletlenül tudtam meg.
Én már egy családi örökségben ülök egyébként, tehát semmit nem irígylek. Az zavar, hogy ilyen rabló cigány ál szakemberek teljesen átvágják. Azért nem csináltam meg az utcafrontot, mert egyetértettem, hogy csináltassa meg, nade nem 30 ezerért, és nem félmunkát végezve. Csatorna ugyanez. Legkönnyebb a rosszat feltételezni a kérdezőkröl. Na de fordított helyzetben megnéznélek titeket.
12 vagyok
A nagyanyád biztos boldogabb lenne, ha jóravaló, korrekt embereknek a tisztességes munkája után fizetne ki pénzeket, csakhogy ez manapság nem egyszerű dolog!
Arról nem beszélve, hogyha valaki trágya munkát végez, az rendszerint utólag derül ki és akkor nem fog odaállni cigányokkal dulakodni.
Ha már egyébként nem tudsz neki segíteni, akkor abban segíts, hogy hajts fel olyan szakembereket neki, akiknek a munkájával te is elégedett leszel és nem őt gyötröd ezzel utólag.
Nekem is van felnőtt gyerekem, de ezeket a dolgokat ő intézi és ha reklamáció van, akkor ő áll eléjük és hordja le őket.
És bár a pénz az enyémből van, eleve szar munkát át sem vesz és nem fizeti ki.
Csatorna?
Megszűnt a szag, vagy nem szűnt meg?
Ha megszűnt, akkor hurrá, nyilván megért 15 ezret, akármivel csinálták.
Ha nem szűnt meg, akkor itt az idő, hogy ezt is megoldd!
...mert kritizálni a legkönnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!