Mit csinálnátok a helyemben? Nem merem levágni a hajam a szülők beleszólása nélkül. 22/F
érzelmi zsarolás. és nem, nem az van, amit ők mondanak, 22 évesen.
karácsony előtt már nem - ne legyen ebből vita -, de utána levágatnám olyanra, amilyenre szeretném
az öreganyád pedig nem fogja túladagolni, hidd el...
Érdemes lenne egy laborral utánajárni, miért is van ez. Az sem mindegy, milyen jellegű a kopaszodás-fejtető, homloknál vagy foltokban (azt érdemes megnézetni).
Vannak férfik, akik huszonévesen kopaszodni kezdenek, ami normális.
Én nem kopaszra vágatnám, hanem csak nagyon rövidre. Én nőként sosem akadtam fenn azon, ha egy pasi kopaszodik, akár korán is.
A szüleidnek semmi közük hozzá. Ha már nem állnak melletted a kivizsgálásban, abban, hogy lelkileg támogassanak, akkor az a minimum, hogy nem szólnak egy szót se, ha hozol egy döntést. Én nem is értem-már ne haragudj-hogy egy szülő hogyan is gondolkodhat így...
Nem normális, hogy ilyen apróság miatt zsarolnak.
Én a helyedben levágatnám. Úgysem lesz belőle semmi, azon kívűl, hogy egy ideig hisztiznek majd.
Mondjuk az se teljesen normális, hogy egy ilyen miatt nem mered levenni a sapkádat! Senki nem foglalkozna vele, hogy kopaszodsz egy kicsit.
22évesen hagyod, hogy ilyen bolhafing fontosságú dologba beledumáljanak...???
Nehogymá!
LEvágatod és kész. Úgyis újra kinő. Addig meg megszokják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!