Mit csinálnátok a helyemben? Nem merem levágni a hajam a szülők beleszólása nélkül. 22/F
Ezek elmebetegek, főleg a nagyanyád. Nem, nem normális dolog amit veled csinálnak
Gondolom, előzménye is volt gyermekkorod alatt az érzelmi zsarolásaiknak. Amúgy meg nem kell megkérdezni a véleményüket előre a te testedet érintő dolgokról, ugyanis a tested csak a tiéd és nem az elmebeteg nőrokonaidé.
Abba is beleszólnak, hogy milyen zoknit veszel föl? Nehogy már ne te dönts a frizurádról 22 évesen.
Én 18 éves koromban befestettem a hajamat, mert tényleg nagyon korán kezdtem őszülni. Aztán ha már úgyis festeni kellett, akkor kipróbáltam az égővörös színt. Nagymamám beszólt, hogy úgy nézek ki, mint egy útszéli, mondtam neki, hogy neki is jól állna. Ezen mindenki nevetett és le is volt rendezve a dolog.
Megmosolyognám őket azt levágnám szó nélkül (mert én magamnak szoktam, csak tolni kell a gépet azt ennyi, nem bonyolult). Miért bátorság kérdése ez nálad? Nem is értem.
Azért azt realizálnod kéne, hogy felnőtt vagy és konkrétan azt csinálsz, amit csak akarsz. Ha ilyesmit mondogatnak amit írtál rá se hederíts, egyik füleden be, másikon ki, mintha meg sem hallottad volna, mert kb. ennyire komolyan vehető a mamád fenyegetőzése. Ha meg ez miatt tényleg túladagolja magát, a lelkiismereted tiszta, mert hát magának csinálta, az ilyet pedig én személy szerint nem tudom sajnálni. A kettő egyszerűen nem kötődik egymáshoz, mármint a hajvágás és a túladagolás és lehet szemétnek hangzok, de azt mondom az ilyen aki be is tartja az efféle fenyegetőzéseket meg is érdemli. Ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.
Szerencsére te is látod hogy ez nem normális. Karácsony után vágasd le.
Egy normális szülő nem mond olyat hogy amíg velük laksz olyan hajad legyen amilyet ők akarnak. Az én házam az én szabályaim dolog inkább a ház szabályaira vonatkozik. Takarítás, rezsi, vendégek fogadás, ilyenekre gondolok. De ahajad és a ruhád... nem vagy már 10 éves. Gondolom az élet más területén is kontrollálni akarnak. Ha látják hogy tudnak fognak is. Ha levágod azzal megüzened hogy nem zsarolhatnak többé.
Úristen.. Sokszor elképedek, hogy milyen fogyatékos családok léteznek. Túladagolja magát, mert levágod a hajad, ami visszanő hónapok múlva?
Egyébként semmi közük hozzá. Már csak azért is levágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!