Szerintetek miért nem jöttek ki a mama nászáék?
Figyelt kérdés
Mamámnak két fia van apám és a k.apám. mama anno össze veszett anyum szüleivel is. Nemrégen össze veszett a k.ápam anyosaekkal is elment rájuk kiabálni de azok nem jöttek ki és mama mondta hogy azért nemjottek ki mert féltek tőlle! Szerintem meg nem féltek hanem nem akartak le alacsonypdni az ő szintjére ez minden nász s nászasszonyával össze veszik. Testvérei sem járnak hozzá se a rokonok2021. dec. 1. 09:57
2/13 anonim válasza:
Ha más gondod nincs, akkor élvezd az életedet. Ez az ő dolguk.
4/13 A kérdező kommentje:
Az apai mamám is durva pokróc. Egy testvére se beszél vele se a nász asszonyai anyai mamamnak is neki esett verekedni akart de én ki osztottam meg egy ilyen szerverem rohadjon meg
2021. dec. 1. 10:48
6/13 anonim válasza:
Kicsit kusza, nem egészen érthető. Légyszi, fogalmazzál pontosabban.
7/13 anonim válasza:
A ràkkal etetés mikor jön kedves kerdező?
9/13 anonim válasza:
Azért nem mentek ki, mert nem álltak le ott bohóckodni a bolond öregasszonnyal. Ezt jól látod. De ha anyád helyében lennék, biztos leültetnélek, amikor ki mersz ejteni olyat a szádon, hogy "meg egy ilyen szerverem -gondolom szétverem akarna lenni- rohadjon meg". Azért tudjad te is a helyedet!
10/13 anonim válasza:
Olyan vagy, mint nagyanyád. Nem vagy te különb, te alpári kis majom. Anyád meg, ha normális asszony, és normálisan nevelne téged, akkor azt se hagyná, hogy az anyósáról így beszélj, mert attól még neked nagyanyád, ha bolond ha nem. Meg apád anyja. De lehet, hogy neked az kéne, hogy apád ültessen le. Hacsak nem ő is ilyen hasonszőrű állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!