Megsértődnétek ha ezt mondaná nektek a nagyi?
Figyelt kérdés
Én azt akarom hogy lányod legyen, én tudom hogy lányod lesz.
Vagy ikreid, egyszerre letudva 2 terhesség
Jaj csak ne februári legyen ,inkább márciusi ,az jobb horoszkóp
2021. szept. 10. 11:25
1/25 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, de nem is érdekelne. Megmondanám: Nagyi, majd úgy lesz, ahogy a sors akarja.
2/25 anonim válasza:
Hogy kattos a nagyi, az gondolom nem most derült ki. Szóval sóhajtanék egy nagyot, aztán ráhagynám.
3/25 anonim válasza:
Nem sértődnénk meg, hanem tudomásul vennénk, hogy szegény már szellemileg leépült.
4/25 anonim válasza:
A ngyik ilyenek , nekem anyukám mondja azt hogy az ő szülinapján szüljek. ;) Csak annyit mondok mindig ,hogy ezt nem én döntöm el.
5/25 anonim válasza:
Aki ott tart, hogy ilyesmin megsértődik, az inkább ne vállaljon még gyereket, mert nem elég érett hozzá.
6/25 anonim válasza:
Igen, ez egyszerűen felháborító !
7/25 anonim válasza:
Jesszus milyen idegrendszere lehet már annak, aki ezen megsértődik, szegény gyerekek. Normális ember letudja annyival, hogy egyik fülén be, a másikon ki.
8/25 anonim válasza:
melyik hülye nagyi mond ilyet?:)
9/25 anonim válasza:
Hahha aki ezen megsértődik az meg is érdemli 😅
10/25 anonim válasza:
Dehogy! A nagyi nem 100-as, egyik fülön be, másikon ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!