Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megsértődnétek ha ezt mondaná...

Megsértődnétek ha ezt mondaná nektek a nagyi?

Figyelt kérdés

Én azt akarom hogy lányod legyen, én tudom hogy lányod lesz.

Vagy ikreid, egyszerre letudva 2 terhesség

Jaj csak ne februári legyen ,inkább márciusi ,az jobb horoszkóp

2021. szept. 10. 11:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%

Én csak a 3.-on akadnák ki, mert lényt is akarok, meg ha ikrek lennének még jobb lenne. :D

Mondjuk a 3.-on nagyon. Egyrészt mert a horoszkóp rosszabb, mint az összes világvallás együtt. Másrészt meg mert februárban születtem.

2021. szept. 10. 17:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném tőle, hogy: Nagyi, neked volt biológia órád? Nagyi, neked volt matekórán valószínűség számításod? Na ugye? Nem én diktálom, hogy mi hogy legyen. De azért örülök, hogy ennyire “gondoskodsz” rólam. 🤔 Amúgy jót nevetnék utána. A mamik már csak ilyenek néha. Inkább legyen ilyen, mint egy elzüllött alkesz. 😅
2021. szept. 10. 18:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Örülj hogy nem az én nagyim a te nagyid. Szerintem már hozzá vágtad volna a hokedlit ha ennyin fel húzod magad 🤣😂

Olyanokat képes be szólni a családi összejöveteleken mindenki előtt az unokáknak, hogy csak pislogunk 😂 majd jót nevetünk rajta, hogy a mama hozza a formáját

2021. szept. 11. 15:12
 24/25 anonim ***** válasza:
ezekben semmi sértő nincs
2021. szept. 21. 09:20
 25/25 anonim válasza:
100%
Nem ér annyit, hogy megsértődjön rajta az ember. Mosolyogva el kell engedni ezt, hisz amikor már a karjaiban tarthatja az unokát, édes mindegy lesz mindez számára.
2021. okt. 9. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!