Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ilyen szemét öreganyám?

Miért ilyen szemét öreganyám?

Figyelt kérdés

4-en vagyunk, félárvàk, édesapák kiskorunkban elhunyt. Nagyapám küld nekünk azóta havi 200 ezret (óriási cége van, évi több 10 milliós bevétel), és állandóan beszólogat nekünk öreganyàm, a 12 éves tesómnak is, hogy minek kapjuk.

19 évesen kaptam egy lakást, igaz nem az én nevemre. Öreganyám köszönni sem köszönt az első találkozáunk után mikor megkaptam, csak nézett rám undorító arckifejezéssel.

Azóta állandóan beszólogat, hogy óóó az Anna lakásába tuti felmegy az "embere", ó "olyat" ott nem lehet csinálni, ha magáénak akarja tudni azt a lakást.

Legutóbb a tesómmal üzent nekem, mert az én telefonomon már le van tiltva, hogy ha öregapám már nem lesz el fog zavarni onnan.

Eddig öregapám küldött nekem havi 50-60 ezret. Legutóbb ignoráltam teljesen ezt a fatuskót, erre most addig szekálta öregapámat, hogy már nem hozza a pénzem.

Ti hogyan kezelnétek a helyzetet? Mit tennének a helyemben? Beolvasnátok neki?

Köszi előre is a segítséget, és ha végig olvastad! :)

20/L

2021. okt. 23. 10:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

20 ez a fajta igaz gondolkodás nincs! Most az van facsarj ki mindenkit döngesd a melled mert fasza gyerek vagy megtudtad tenni

Fogalma nincs hogy mit jelent megdolgozni bármiért is Csak azt tudja hogy kel követelőzni parancsolni lenézni aszt akit kicsavart.Hiába beszélsz igazat Neki alanyi jogon az egész világ jár!!!

2021. okt. 24. 09:34
 22/32 anonim ***** válasza:
33%

20- személyeskedő tuskó vagy. Sem a kicsid, sem a cicád nem vagyok. Gondolom nehéz felfognod, hogy annyit jegyeztem meg: amit ajándékozási szerződéssel nekiadnak, vagy amit örököl az a JOG SZERINT (törvény szerint) az ÖVÉ.

Ha megdolgozott érte, ha nem.

2021. okt. 24. 09:41
 23/32 anonim ***** válasza:
35%
:) De látod téged is lepontoznak,mert nem azt elvet valod ,hogy minden is jár neked. Nem szerettem elfogadni semmit. És a mai napig nem szeretek elfogadni semmit,mert olyan érzéssel tölt el,hogy nem magam értem el a céljaim. Ismerek olyan embert aki elvárja ,hogy apuci megvegye neki a házat ,autót mert neki jár,mert az apja pénzes. Nem egyszer magyaráztam neki,hogy ez számomra undorító ,mert mi az hogy egy 36éves embernek apuci vegye meg ezt az ,mikor 36éves "felnőtt nő" ,3 gyerekkel.
2021. okt. 24. 09:45
 24/32 anonim ***** válasza:
38%
22, de a kérdezőnek nem ajándékoztak semmit. A lakást csak használja.
2021. okt. 24. 09:49
 25/32 anonim ***** válasza:
23%

23Nem a pontok számítanak hanem az igazság!!!Csak az pontot le Alíz kényesen érint a téma maga is egy facsaró!

Nem az a fontos mit mondanak ha nem ki mondja!!

2021. okt. 24. 09:55
 26/32 anonim ***** válasza:
15%
24- egy szóval sem mondtam, hogy a kérdező ajándékba kapta. Arra reagáltam, hogy itt valaki szerint csakis az a tiéd, amiért megdolgoztál. Hát a törvény szerint nem így van.
2021. okt. 24. 09:55
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
24 "19 évesen kaptam egy lakást, igaz nem az én nevemre. Öreganyám köszönni sem köszönt az első találkozáunk után mikor megkaptam, csak nézett rám undorító arckifejezéssel"
2021. okt. 24. 09:57
 28/32 anonim ***** válasza:
77%
27, tehát nem kapta. Ha ajándékba kapta volna, akkor az ajándékozási szerződés alapján ő a tulajdonos. Itt csak vettek egy lakást, amiben lakhat. Akkor teszik ki, amikor akarják.
2021. okt. 24. 10:01
 29/32 anonim ***** válasza:
69%
26Igazad van ha valóban létezik az a ajándékozásí szerződés De ahogy a Kiss hölgy írja nincs a nevén a lakás: fura mert ha ügyvéd bejegyeztette a földhívatalnál akkor bíztos hogy,a nevén kel hogy legyen.Az ajándékozási szerződés megkötése után azonnal el is adhatja csak a bïrtokba vételi idő szerint ha nem éri el az5évet adót kel neki fizetni. Itt a Kiss hölgy még attól is parázik hogy papa meghal és mama kidobja.Ha létezik az a szerződés nem kel parázzon.Egy ilyen szerződést szinte lehetetlen megtámadni!Én a mama helyében nem is fektetnék rá energiát.Büszkeségbőlsem, meg van elég a pápával amiért ők megdolgoztak nem POTTYANT!A kérdező a szerzett vagyont bátran a sajátjának érezheti.Csak a papa törvény szerint nem pumpolható.Csak akkor ad ha akar!!!
2021. okt. 24. 10:19
 30/32 anonim ***** válasza:
51%
Hogy mit kéne csinálni, ahhoz elég sok infó hiányzik. Hogy mi az édesanyával, mikor-hogyan halt meg az apuka, milyen viszonyban volt a szüleivel, mennyit tett a cégért, amíg élt, mi van a másik nagyszülőkkel, stb, stb.
2021. nov. 22. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!