Miért ilyen szemét öreganyám?
4-en vagyunk, félárvàk, édesapák kiskorunkban elhunyt. Nagyapám küld nekünk azóta havi 200 ezret (óriási cége van, évi több 10 milliós bevétel), és állandóan beszólogat nekünk öreganyàm, a 12 éves tesómnak is, hogy minek kapjuk.
19 évesen kaptam egy lakást, igaz nem az én nevemre. Öreganyám köszönni sem köszönt az első találkozáunk után mikor megkaptam, csak nézett rám undorító arckifejezéssel.
Azóta állandóan beszólogat, hogy óóó az Anna lakásába tuti felmegy az "embere", ó "olyat" ott nem lehet csinálni, ha magáénak akarja tudni azt a lakást.
Legutóbb a tesómmal üzent nekem, mert az én telefonomon már le van tiltva, hogy ha öregapám már nem lesz el fog zavarni onnan.
Eddig öregapám küldött nekem havi 50-60 ezret. Legutóbb ignoráltam teljesen ezt a fatuskót, erre most addig szekálta öregapámat, hogy már nem hozza a pénzem.
Ti hogyan kezelnétek a helyzetet? Mit tennének a helyemben? Beolvasnátok neki?
Köszi előre is a segítséget, és ha végig olvastad! :)
20/L
20 ez a fajta igaz gondolkodás nincs! Most az van facsarj ki mindenkit döngesd a melled mert fasza gyerek vagy megtudtad tenni
Fogalma nincs hogy mit jelent megdolgozni bármiért is Csak azt tudja hogy kel követelőzni parancsolni lenézni aszt akit kicsavart.Hiába beszélsz igazat Neki alanyi jogon az egész világ jár!!!
20- személyeskedő tuskó vagy. Sem a kicsid, sem a cicád nem vagyok. Gondolom nehéz felfognod, hogy annyit jegyeztem meg: amit ajándékozási szerződéssel nekiadnak, vagy amit örököl az a JOG SZERINT (törvény szerint) az ÖVÉ.
Ha megdolgozott érte, ha nem.
23Nem a pontok számítanak hanem az igazság!!!Csak az pontot le Alíz kényesen érint a téma maga is egy facsaró!
Nem az a fontos mit mondanak ha nem ki mondja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!