Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ilyen szemét öreganyám?

Miért ilyen szemét öreganyám?

Figyelt kérdés

4-en vagyunk, félárvàk, édesapák kiskorunkban elhunyt. Nagyapám küld nekünk azóta havi 200 ezret (óriási cége van, évi több 10 milliós bevétel), és állandóan beszólogat nekünk öreganyàm, a 12 éves tesómnak is, hogy minek kapjuk.

19 évesen kaptam egy lakást, igaz nem az én nevemre. Öreganyám köszönni sem köszönt az első találkozáunk után mikor megkaptam, csak nézett rám undorító arckifejezéssel.

Azóta állandóan beszólogat, hogy óóó az Anna lakásába tuti felmegy az "embere", ó "olyat" ott nem lehet csinálni, ha magáénak akarja tudni azt a lakást.

Legutóbb a tesómmal üzent nekem, mert az én telefonomon már le van tiltva, hogy ha öregapám már nem lesz el fog zavarni onnan.

Eddig öregapám küldött nekem havi 50-60 ezret. Legutóbb ignoráltam teljesen ezt a fatuskót, erre most addig szekálta öregapámat, hogy már nem hozza a pénzem.

Ti hogyan kezelnétek a helyzetet? Mit tennének a helyemben? Beolvasnátok neki?

Köszi előre is a segítséget, és ha végig olvastad! :)

20/L

2021. okt. 23. 10:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen viselkedésért mondjuk én sem rajonganék érted, gondolom nagymamádnak is így előadtad magad, persze hogy utál.
2021. okt. 23. 11:30
 12/32 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen felfoghatatlan a kérdező hozzáállása.Hasonló problémáktól szenvedünk mi is a párommal.Pedig nem a felső 10ezerhez tartozunk.Nagyon tudok azonosulni a nagyszülökkel.Jó ha tudod bárkinek bármekkora vagyona van az övé saját maga szuverin joga ki mire költi.
2021. okt. 23. 11:48
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Hű, de visszataszító, hogy a félárvaságod okán azt hiszed, neked ez alanyi jogon jár.
2021. okt. 23. 11:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

,7Hol teremnek ilyen emberek?Le a kalappal elötted.!!👍Nem tudtad hogy már az a menő hogy a család szent nevében lehúzzák az öreget

Ez még büszkeséggel tölti el öket!!Aztán kis a neve!!

2021. okt. 23. 13:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

12Nincs mit visszakövetelni hisz semmi nem a kérdezőé. Ahogy fogalmaz lehet hogy csak ígérve van a lakás ajándékozása.

Ezzel a hozzáállással nem csoda.Be is fagyasztanám a papa helyében végleg a pénztárcát

A saját erején követeljen.Dolgozzon!

2021. okt. 23. 13:17
 16/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat
2021. okt. 23. 13:55
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez ajándék de nem jár.
2021. okt. 23. 16:51
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
18as te meg egy olyan aranyos "ember" vagy. Látszik megint a magyar moralitás. Ezért utálom a fajtádat.
2021. okt. 24. 08:48
 19/32 anonim ***** válasza:
72%
18- te magadat is utálod (velünk együtt)
2021. okt. 24. 09:03
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
Magamat nem utálom kicsim. :) Sőt ha tudnád ,hogy nem egy számító dög vagyok mint a magyarok 80%a. Annyira sokan azt hiszik ,hogy nekik jár az ,hogy valaki házat ,autót vegyen. Meg a szülőnek kötelessége támogatni a felnőtt gyereket,mert ha nem akkor a szülő egy szemét. Ti vagytok azok az emberek akik azt érdemlik ,hogy egyedül szaros pelenkában haljanak meg. Mert azt hiszitek hogy nektek ez jár. A francokat jár. És mindig van egy barom ember aki beleköt valakibe mert erre veri magát,hogy ő milyen kemény egy anonim oldalon,de a való életben fülét farkát behúzza ,mert egy senki. Na te pont az az ember vagy cica. Nem tudsz a kérdéshez hozzá szólni,csak belekötsz valakibe,mert te vagy a helyi vagány csávó, de közben annyi eszed van mint egy marék döglött molylepkének. Kicsim egy dolgot tanulj meg, az a tied amit megeszel meg kikakálsz,meg amiért megküzdesz. Ha minden az öledbe pottyan az nem a tied.
2021. okt. 24. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!