Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elvesztettem a nagymamám, mit...

Elvesztettem a nagymamám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elhunyt a nagymamám. 13 éve nem beszéltem vele. Gyerekkoromban talalkoztam vele utoljara. Soha nem érdeklődött irántam. Sose tudom meg miért. Fáj... eleg magam alatt vagyok. Mit tegyek?
2021. szept. 19. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy mit tegyél? Én már a kérdést sem értem. Mit kéne tenned?
2021. szept. 19. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj az érzéseidről a szüleiddel, ha ez lehetséges.
2021. szept. 20. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az is megvisel, hogy mostmár lezáratlan marad ez az egész. Eddig is az volt, mert nem tudtad, hogy miért nem keresett amikor gyerek voltál. Lehet azt is bánod, hogy te sem kerested.

Ha van lehetőséged megkérdezni valakit, hátha tudja, mi volt az oka, hogy nem találkoztatok a nagymamáddal, családi probléma, akármi; mivel akkor még gyerek voltál nem tudhatod.

2021. szept. 20. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

A nagymamádat 13 évvel ezelőtt vesztetted el.

Most nagyhirtelen sirsz miatta...?

2021. szept. 20. 00:49
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Mi fáj benne? Egy vadidegen volt.

🤷‍♀️

2021. szept. 20. 06:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt az álszenteskedést. Én a nagyapámmal 10 évig nem beszéltem, mert nagyon gusztustalanul viselkedett. 5 éve meghalt, elmentem a temetésére apukám miatt, de egy percig sem éreztem magam rosszul miatta, nem is hiányzik a mai napig sem.

Az anyai nagymamámmal napi kapcsolatban voltam, ő 3 éve halt meg a szemem láttára és imádtam. Na, ő hiányzik ennyi idő után is.

A papámra nem is gondolok szinte soha...

2021. szept. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!