Elvesztettem a nagymamám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elhunyt a nagymamám. 13 éve nem beszéltem vele. Gyerekkoromban talalkoztam vele utoljara. Soha nem érdeklődött irántam. Sose tudom meg miért. Fáj... eleg magam alatt vagyok. Mit tegyek?2021. szept. 19. 20:17
1/16 anonim válasza:
Semmit, ezt hívják gyásznak, majd elmúlik.
2/16 anonim válasza:
Majd elmúlik. Nem volt jelen az életedben, nem lesz tartós gyászod. Az életed nem változik.
3/16 anonim válasza:
Semmit. Nem volt fontos számodra ezek szerint.
4/16 anonim válasza:
Idö kell hozzá míg javulnak a dolgok.
5/16 anonim válasza:
Így nehéz lesz feldolgozni, hogy régóta nem találkoztatok. Váratlanul halt meg vagy beteg volt? Anyukád vagy apukád (akinek az anyukája volt) sem látta évek óta?
6/16 anonim válasza:
Nem értem: téged nem érdekelt a nagyid, a nagyidat nem érdekelted te: mi fáj?
7/16 anonim válasza:
Amúgy nem csak a nagymamák érdeklődhetnek az unoka felől: gondolom te se szakadtál bele hogy megkeresd.
8/16 anonim válasza:
A 13 évet nézve te se nagyon érdeklődtél ő felőle, szóval én sem értem, hogy most miért fáj neked ennyire, konkrétan tojtál rá magasról, mi van vele.
10/16 anonim válasza:
Mikor megláttam a kérdést a kezdő oldalon azt hittem valahová elvitted nagymamád, majd egyszer csak nem találtad. Elvesztetted. Most meg keresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!