Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert hazudozik az oregasszony?

Miert hazudozik az oregasszony?

Figyelt kérdés

Hetvegere meghivott magahoz parom nagyanyja. Tegnap csinaltunk egy kis bogracsolast, ahol italoztunk kicsit, meghivtuk a kozelben lako baratunkat is. Eloszor benne volt az oreglany is, de mikor elkezdodott a folyamat teljesen kiborult, hogy miert nem invitaltuk ot is(de hivtuk) aztan meg az volt a baja, hogy nem szoltunk(de).

Most nemreg arra keltem, hogy a pletykalkodo baratnojenek ecseteli, hogy minden szana szet volt barmolva, semmi nem volt elpakolva, semmi nem volt elmosogatva. DE, mindent elpakoltunk, mindent elmosogattam, egy kis hamun kivul SEMMI nem mutatja, hogy tortent itt valami tegnap.

Megkerdeztem, hogy miert hazudik. O nem hazudik. Megkerdeztem, hogy mi nem volt elmosva, elpakolva. Erre azt mondta, hogy o nem mondott ilyet. Mondtam neki, hogy erre keltem fel, hogy sapitozik es szid minket. De o nem. Mondom nem vagyok hulye, se felrehallo, foleg hogy a baratunk nevet, paromat es engem is a nevunkon szidott, hogy milyen egy trehany senkihazik vagyunk.

Nem ertem, hogy miert kell hazudoznia, plane letagadni. Miert jo nekik ha lejarat minket a semmiert.

2021. szept. 13. 10:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem rólatok szól, hanem önmagáról... Hogy bezzeg ő, h ő milyen jó, ügyes stb. Öntömjénezés.

Tanulság: nem kell menni legközelebb.

2021. szept. 13. 10:29
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

Öreg.

Anyámat - apám halála után - elhoztam magunkhoz. Egész este azt hallgattam, hogy a telefonban engem szidott. Hideg van, sötét van, és nincs mit enni :-D

Ma már röhögök rajta, de akkor bosszantott.

2021. szept. 13. 10:31
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a nagyszülő a kerítésnél állt egész nap, ha elment vki az utcán, odahívta, és kérte, hogy segítsen, mert mi elraboltuk és kifosztottuk, mentsék meg. (Ugyanott lakott, ahol 70 éve, saját bankbetéttel, amihez más nem nyúlhatott.) Ez nála a demencia kezdete volt.
2021. szept. 13. 10:38
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Ő már nem fog megváltozni. Legyints rá és legközelebb ne menjetek.
2021. szept. 13. 10:48
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Most elkapott az ideg, fogjatok le, nem birom !!!
2021. szept. 13. 10:48
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Nagyanyám is dettó ilyen volt. Talpig díszmagyarban elmentem hozzá,mert ugye temetőbe kell menni, oda akárhogy nem lehet öltözni... Erre felhívta anyámat, hogy szégyen ahogy kinézek, mint aki a csirkeólból mászott elő. Hazamentem, anyám már készült, hogy belém áll, aztán meglátott és csak annyit mondott: hát,mamád öreg már.
2021. szept. 13. 10:50
 7/24 anonim ***** válasza:
81%

Az idős emberek már nagyon rigidek. Lehet, hogy te úgy láttad, hogy mindent elpakoltál - és ez valószínűleg így is történt -, de a konyhakést nem a jobb, hanem a bal fiókba tetted (ejnye), a húsvágó deszka pedig a kamrapolc helyett a szekrénybe került, ráadásul nem állítva, hanem fektetve :-D

Ő ezt kupinak érzékeli. Nem úgy szokta meg, nem esik neki kézre, keresnie kell.

Ne haragudj rá, már öreg.

Majd megbékél, és addig is lesz beszédtémája a szomszédokkal.

2021. szept. 13. 10:52
 8/24 anonim ***** válasza:
29%
Ha a nagyanyámat öreglánynak meg öregasszonynak szólítanád, a fogaidat úgy kéne összeszedned az udvarban, csak mondom.
2021. szept. 13. 11:34
 9/24 anonim ***** válasza:
43%
Vagy hülyül már, vagy pedig egy szemét szarkavaró.
2021. szept. 13. 11:59
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
8-as, nem mindig te leszel az erős, mikor verekedni akarsz... ez pedig itt nem kocsma, ahol kötözködni kell.
2021. szept. 13. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!