Miert hazudozik az oregasszony?
Hetvegere meghivott magahoz parom nagyanyja. Tegnap csinaltunk egy kis bogracsolast, ahol italoztunk kicsit, meghivtuk a kozelben lako baratunkat is. Eloszor benne volt az oreglany is, de mikor elkezdodott a folyamat teljesen kiborult, hogy miert nem invitaltuk ot is(de hivtuk) aztan meg az volt a baja, hogy nem szoltunk(de).
Most nemreg arra keltem, hogy a pletykalkodo baratnojenek ecseteli, hogy minden szana szet volt barmolva, semmi nem volt elpakolva, semmi nem volt elmosogatva. DE, mindent elpakoltunk, mindent elmosogattam, egy kis hamun kivul SEMMI nem mutatja, hogy tortent itt valami tegnap.
Megkerdeztem, hogy miert hazudik. O nem hazudik. Megkerdeztem, hogy mi nem volt elmosva, elpakolva. Erre azt mondta, hogy o nem mondott ilyet. Mondtam neki, hogy erre keltem fel, hogy sapitozik es szid minket. De o nem. Mondom nem vagyok hulye, se felrehallo, foleg hogy a baratunk nevet, paromat es engem is a nevunkon szidott, hogy milyen egy trehany senkihazik vagyunk.
Nem ertem, hogy miert kell hazudoznia, plane letagadni. Miert jo nekik ha lejarat minket a semmiert.
Ez nem rólatok szól, hanem önmagáról... Hogy bezzeg ő, h ő milyen jó, ügyes stb. Öntömjénezés.
Tanulság: nem kell menni legközelebb.
Öreg.
Anyámat - apám halála után - elhoztam magunkhoz. Egész este azt hallgattam, hogy a telefonban engem szidott. Hideg van, sötét van, és nincs mit enni :-D
Ma már röhögök rajta, de akkor bosszantott.
Az idős emberek már nagyon rigidek. Lehet, hogy te úgy láttad, hogy mindent elpakoltál - és ez valószínűleg így is történt -, de a konyhakést nem a jobb, hanem a bal fiókba tetted (ejnye), a húsvágó deszka pedig a kamrapolc helyett a szekrénybe került, ráadásul nem állítva, hanem fektetve :-D
Ő ezt kupinak érzékeli. Nem úgy szokta meg, nem esik neki kézre, keresnie kell.
Ne haragudj rá, már öreg.
Majd megbékél, és addig is lesz beszédtémája a szomszédokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!