Nem ertem. Miert csak a csunya lanyok meg az oregasszonyok mosolyognak ram?
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 21:00
2/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok Qvazimodu
2014. nov. 22. 21:04
3/10 anonim válasza:
Mert talán te is csúnyácska vagy, és tudják, hogy max. csak a hozzád hasonló pasiknál lehet esélyük.
Ne haragudj, ha nem vagy csúnyácska, de csak erre tudok gondolni.
4/10 anonim válasza:
Esetleg nem kellene lecsúnyáznod senkit...
5/10 anonim válasza:
Nincsenek csúnya lányok. A nénik meg kedvességből mosolyognak rád.
6/10 anonim válasza:
ha te egy lányt csúnyának titulálsz akkor ne várd hogy a szebb lányok észrevegyenek
7/10 anonim válasza:
Lehet hogy tudják magukról hogy csúnyák ,és csúnyának találják hogy kilóg a csúnya csúnyád.
8/10 anonim válasza:
Jó ezt viccnek szántam, ne haragudj. Szerintem a szép lányok is megnéznek csak nem veszed észre mert diszkrétebben teszik.
9/10 anonim válasza:
a szép lányok már nem mernek mosolyogni meg kedvesek lenni, mert ha ezt teszik, egyből rájuk másznak...
de nézd a dolgot más szempontból, lehet, hogy nem is mosolyognak rád a csúnya lányok meg a nénik, csak szimplán kiröhögnek
10/10 anonim válasza:
Ne sajnálkozz, nekem 20 évesen elég régimódi stílusom van, ezért inkább a 30+ anyukáknak jövök be, de nincs is ezzel semmi baj, jobban szeretem a nálam idősebb nőket, mint az én korosztályomat :D Mondjuk az tényleg idegesítő mikor egy idős néni kikezd veled és taperol a tömegközlekedésen, de egy jól irányzott enyhe lökéssel minden megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!