Nem ciki ha valaki 60 felett lesz nagyszülők?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 22:44
21/34 anonim válasza:
Ja, van ah 16 évesen már szülnek. Ott 32 éves lehet már nagymama.
22/34 anonim válasza:
HA a nagyszülö 60 éves, amikor a gyereke szülö lesz, akkor neki is 30 évesen lett gyerek!
23/34 anonim válasza:
De, nagyon ciki. Kifejezetten figyelni kell és folyamatosan méricskélni a másokhoz "képestiséget" és állandóan összehasonlítgatni. Sőt a legjobb a megfelelési kényszer és a konformizmus együttes alkalmazása. Minél jobban belesímulsz a tömegbe, annál jobb. Nem is értem, hogy képes bárki ezen a földön valamit is másképpen csinálni, mint a fősodor, a mások. XD
24/34 anonim válasza:
Miért, utolsó, a 60 évesen nagymamának lenni különleges, s nem fősodor?
25/34 anonim válasza:
A legtöbb 50 évesnek manapság általános iskolás, max. középiskolás a gyermeke.Hol élsz Te?
26/34 anonim válasza:
Amikor megszülettem akkor az apám 52 éves volt. Most vagyok 27 éves és az első babánkat várjuk a párommal. Apám nagyon örül, hogy 79 évesen nagypapa lesz. Egyáltalán nem ciki.
27/34 anonim válasza:
Teljesen normális és megszokott dolog 60 éves kor felett nagyszülővé válni. Az én ismerőseim közül mindenkinek idősebbek hatvan évnél a nagyszülei. Semmi "ciki" nincs ebben.
28/34 anonim válasza:
#22 ezt hogy számoltad ki?
Lehet 20 éves volt, de lehet, hogy 38..honnan tudod?
De akkoriban még fiatalon alapítottak családot úgyhogy a 20a sanszosabb
29/34 anonim válasza:
Ha a gyereke 30 éves, a nagyszülö meg 60, akkor igen egyszerü kiszámolni!
30/34 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták, ha a te 30 éves gyereked 60 éves korodban “tesz” nagyszülővé, akkor te magad is 30 évesen szültél!
Milyen jogon köpködöd akkor a gyerekedet? Aki mellesleg egy olyan világban él, ahol ez a kor teljesen ideális a családalapításhoz, rég nem akkor élünk már, mikor valaki 20-23 évesen már olyan stabil munkahellyel, bevétellel rendelkezett, hogy szülhessen/gyereket nemzzen. Akkor divat volt a szülőkkel egy háztartásban lakni, ma már ez sem az, a fiatalok el akarnak költözni. Szóval ennyi erővel inkább te szültél későn a magad korában, magadat hibáztasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!