Nem ciki ha valaki 60 felett lesz nagyszülők?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 22:44
11/34 anonim válasza:
Semmilyen korban nem ciki nagyszülőnek lenni, a gyerek meg akkor vállal családot, ha felkészült rá. Ráadásul ha 60 fölött lesz amikor a gyereke 30, akkor ő is 30 felett szült..
12/34 anonim válasza:
De ciki. Meg ne tudja a piacon a többi vénasszony, mert hallgathatod életed végéig :)
13/34 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Általában ekörül lesznek nagyszülők az emberek. Mi lesz a következő kérdés, nem ciki-e 18 évesen érettségizni?
14/34 anonim válasza:
He? Hány éves vagy, öt?
Egyrészt, mikor kéne nagyszülőnek lenni, másrészt, szerinted egy 60 körüli ember azzal foglakozik, hogy mi ciki?
Ezt max kb 18 éves korára kinövi az ember.
15/34 anonim válasza:
Egy bizonyos etnikumnál szokás 35 évesen nagymamává válni. Te is abban a kultúrában élsz, ezért kérdezed?
16/34 anonim válasza:
Manapság szerintem 40 alatt ciki nagyszülővé válni...mert akkor, amennyiben nő vagy, kb. semmit sem értél el, nem igazán tanultál stb. Ha meg azért, mert a gyereked a mai világban 20 év alatt szült, (egy okos, tanult, dolgozó nő, aki nem akar függni pl.egy férfitől, ma már 25 alatt nem szül) akkor valahol a nevelés bukott meg, hogy a leányma már gyerelet vállal rosszabb esetben a semmire. A 60 am átlag a mai világban. Ismét kiemelem, hogy manapság, a szüleink, nagyszüleink idején még általános volt, hogy éppen 20 évesen már szültek, 40 évesen meg már nagyszülők voltak.
19/34 anonim válasza:
Manapság kitolódott a babavárás:)
20/34 anonim válasza:
Miért ciki? Szerintem pont jó. Régen másképp volt 55-60 között már nyugdíjba lehetett menni, a nagyszülőre bármikor lehetett gyereket bízni. Anyukám 54, még nincs gyermekem, de fura is lenne, ha nagyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!