Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülőnek van joga...

A nagyszülőnek van joga találkozni az unokával?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva szülök és egyre többször eszembe jut, hogy hogy lesz ez. Apámról van szó. Megkeserítette a gyerekkoromat, agresszív alkoholista ember. Persze kifelé a szép és jó volt csak mutatva. Szóval sokan nem is hinnék róla h velünk hogy viselkedett. Én már évek óta nem tartom vele a kapcsolatot. És a babámat is nagyon féltem tőle. Konkrétan pánikroham kerülget ha arra gondolok hogy valahogy kettesben maradna vele.
2021. aug. 29. 15:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem győzöd letiltani, akkor még hova küldözget?
2021. aug. 29. 18:11
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Én anyám is alkoholista és skizofrén stb., egyszerűen nem posztolok ki semmit,de amúgy is mindenki le van tiltva a hozzászólásaimról is aki ismeri anyámat, anyám meg pláne le van tiltva. Lelkileg zsarolt és nem egyszer baltával kergetett, szóval ha kell én fizetem a büntetést,de nem fogom megengedni hogy láthassa az unokáját. Volt esélye nem piálni, többször is és őt ez nem érdekelte, helyette elherdálta a pénzt piára,cigire,arckrémekre.

Akkor közöltem vele ha nem hagyja abba sem engem nem fog látni, sőt ha lesz akkor a leendő unokáját sem. Nem tette le az üveget, így járt. Felőlem egyedül meghalhat az utcán az sem érdekelne. Több mint tíz éve nem találkoztunk és nem is hiányzik.

2021. aug. 29. 22:51
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Elmeletileg van hozza torvenyes joga, de ha amugy sem tartjatok a kapcsolatot, akkor nem hiszem, hogy ervenyesiti

Illetve, ha tudod bizonyitani, hogy a gyerekre veszelyt jelent (mert alkoholista, aggressziv stb) akkor elvehetik tole a jogot

2021. szept. 21. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!