Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hazudjunk ebben az esetben?

Hazudjunk ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Párom nagyszülei teljesen bele vannak őrülve abba, hogy én és párom még nem oltottunk. Pár hete ordibálva hívta fel mamája páromat, hogy menjünk oltassunk... Párom szüleit is zaklatja, hogy mondják nekünk, hogy oltassunk és őket is hibáztatja. (Egyébként 25 évesek vagyunk, már 4 éve összeköltöztünk, szóval nem is értem miért hiszi azt, hogy párom szülei a felelősek értünk). Nem vagyunk egyébként oltás ellenesek, de mivel othonról dolgozunk még nem láttuk értelmét annak, hogy oltassunk - ezért addig húzzuk míg lehet - de ez a téma nem is fontos, nem erről akarok válaszokat kapni!

Hanem arra gondoltam, hogy behazudjuk a nagyszülőknek, hogy igen, oltattunk csak hogy kopjanak már le rólunk ezzel a témával. Már két hónapja oda se mentünk, mert mindig csak veszekednek és kiabálnak velünk. Jó ötlet lenne ez? Párom szüleit is megtudnánk győzni, hogy hazudjanak értünk, mert már nekik is ki van a tökük azzal, hogy őket hibáztatják a nagyszülők a párom dolgai miatt (nem először történik ez már). Igaz, ők is oltáspártiak, de megértik, hogy mi még nem szeretnénk. Erkölcsileg mit gondoltok erről? Inkább hazudni vagy továbbra is csatában állni és a kapcsolatot mellőzni?

2021. aug. 14. 12:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#20, ez esetben akkor nem maradt más lehetőség, mint ami említve lett az elején: megszakítani a kapcsolatot. Látszólag a nagyszülők csak a kivetnivalót keresik mindenben, szerintem élvezik, hogy veszekedhetnek veletek.
2021. aug. 14. 16:59
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor itt halmozott problémák vannak, aminek a tetejen az oltás már csak a hab...
2021. aug. 14. 17:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#22, úgy szok' az lenni..Aztán egyszer csak kiborul a bili.
2021. aug. 14. 19:34
 24/27 anonim válasza:
18%
Oltassatok. Probléma megoldva. Szívesen.
2021. aug. 14. 22:32
 25/27 anonim ***** válasza:
79%
Megmondjátok, hogy be vagytok oltva, ha esetleg kártyát kérnek, amire azért kicsi az esély, megmondjátok otthon maradt. Ha ez is baj, akkor app-on keresztül intézitek amúgy is, nem hordjátok a kártyát.
2021. aug. 14. 23:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagyok, nem hazudnék. Még egyszer elmondanám érthetően, hogy nem oltatunk, egyelőre, aztán majd meglátjuk. Ha nem értik, akkor nem kell tartani a kapcsolatot, nem kell járni hozzájuk.
2021. aug. 16. 10:11
 27/27 anonim ***** válasza:
61%
24-es! És miért oltassa be magát ezzel a mocsokkal, ha a kérdező nem akarja?
2021. aug. 16. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!