Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem tehetünk mást, hogyan...

Ha nem tehetünk mást, hogyan hazudjunk?

Figyelt kérdés

Sok élethelyzetben nem vagyunk elég kompetensek a körülményekhez, és kénytelenek vagyunk hazudni, mert nem vagyunk elég erősek ahhoz hogy megvédjük a saját igazságunkat, avagy nem vagyunk képesek elérni hogy azzal együtt elfogadjanak minket.

Az igazság bűn, és jogosan bélyegezzük meg ezeket az ebereket rossznak. De van hogy jó szándék vezérel minket, nem ártunk ezzel másnak, és csak a saját védekezésünkre használjuk hogy azokkal szemben akik rosszindulattal, társadalom számára is károsan viselkednek, velünk és mindenki mással.

2018. márc. 26. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy példát írhatnál, nem igazán esik le mit szeretnél.
2018. márc. 26. 12:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem fel kell adni azt a célt, hogy azt akarjuk elérni, hogy elfogadjanak. Fontosabb a saját igazságunk, mert az ehhez való hűség dönti el a sorsunkat.
2018. márc. 26. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Többféle értelmezése is lehet a kérdésednek, helyzettől függően, kérlek konkretizáld.
2018. márc. 26. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
mit hazudsz miért nem tehetsz mást te gyökér hazug szemétláda .
2018. márc. 26. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy mit mutat az ember, mert mindig lesz olyan, aki majd sajat izlese szerint cimkeket ragaszt ra.
2018. márc. 26. 15:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Báró von Tarkin nevű felhasználó válaszát kifejezetten értékelni tudom. Ugyan is érzelmi alapon ugyan de sokatmondó volt.
2018. márc. 27. 14:08
 7/11 A kérdező kommentje:

a többi ember válaszával kapcsolatban

az "elfogadjanak minket"-et jobb lett volna ha nem írom bele a kérdésbe ugyan is egyáltalán nem a társadalmi elfogadottságot akartam hogy hangsúlya legyen a kérdésnek, hanem a hazugság maga.

2018. márc. 27. 14:10
 8/11 A kérdező kommentje:
1#-es és 3#-as. Értem én hogy könnyebb lenne ha egy konkrét szituációt vázolnék fel, de akkor mindenki találna magának egy álláspontot amit úgy érezné hogy meg kell védenie. Innentől kezdve már nem lehetne objektíven beszélni a fő jelenségről. Főleg hogy egy ilyen támadható társadalmi dolgot boncolgatunk mint a hazugság maga ezért mindenki találna magának egy indokot amivel valakinek a személyét támadhatja. Nem akarom hogy ilyen szubjektív irányba menyen el a beszélgetés mert nem ez a célja a kérdésnek. Főleg ehhez ez se kellet, valakinek már ez előtt kedve támadt személyes támadásokat kezdeményezni. Szeretnék egy értelmes társalgást, objektíven a témáról.
2018. márc. 27. 14:24
 9/11 trichard2001 ***** válasza:
Erre magadtól kell rájönnöd. A sok értelmi fogyatékos meg még életében nem hazudott...
2018. márc. 31. 20:00
 10/11 A kérdező kommentje:
"Erre magadtól kell rájönnöd" Ezek szerint a hazugság annyira tabu téma hogy senki sem akar róla őszintén beszélgetni még anonim módon se? Ez érdekes.
2018. márc. 31. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!