Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hazudjunk ebben az esetben?

Hazudjunk ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Párom nagyszülei teljesen bele vannak őrülve abba, hogy én és párom még nem oltottunk. Pár hete ordibálva hívta fel mamája páromat, hogy menjünk oltassunk... Párom szüleit is zaklatja, hogy mondják nekünk, hogy oltassunk és őket is hibáztatja. (Egyébként 25 évesek vagyunk, már 4 éve összeköltöztünk, szóval nem is értem miért hiszi azt, hogy párom szülei a felelősek értünk). Nem vagyunk egyébként oltás ellenesek, de mivel othonról dolgozunk még nem láttuk értelmét annak, hogy oltassunk - ezért addig húzzuk míg lehet - de ez a téma nem is fontos, nem erről akarok válaszokat kapni!

Hanem arra gondoltam, hogy behazudjuk a nagyszülőknek, hogy igen, oltattunk csak hogy kopjanak már le rólunk ezzel a témával. Már két hónapja oda se mentünk, mert mindig csak veszekednek és kiabálnak velünk. Jó ötlet lenne ez? Párom szüleit is megtudnánk győzni, hogy hazudjanak értünk, mert már nekik is ki van a tökük azzal, hogy őket hibáztatják a nagyszülők a párom dolgai miatt (nem először történik ez már). Igaz, ők is oltáspártiak, de megértik, hogy mi még nem szeretnénk. Erkölcsileg mit gondoltok erről? Inkább hazudni vagy továbbra is csatában állni és a kapcsolatot mellőzni?

2021. aug. 14. 12:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Kinézem belőlük, hogy kérnék a kártyátokat. Kb kéthétnel tovább nem tudnátok ezt elhúzni és lebuktok. Akkor meg azzal is b.sztatnak majd, hogy hazudtatok nekik
2021. aug. 14. 12:22
 2/27 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen emberekkel jobb megszakítani a kapcsolatot
2021. aug. 14. 12:28
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
2-el kell egyetértenem. Meg kell mondani nekik, hogy ha csak ez a téma, ne keressenek.
2021. aug. 14. 12:44
 4/27 anonim ***** válasza:
62%
Ha már hazugság, legyen kövér. Beoltatta magát, először ő kapott időpontot, és nagyon beteg, lebénult, kómába került, leállt a mája... mindegy, valami vadbaromságot ezeknek az agresszív idiótáknak. Fél év alatt meggyógyul nagynehezen, addig nem kell mennetek mami-papi látogatóba.
2021. aug. 14. 12:58
 5/27 anonim ***** válasza:
43%
A négyes jól beszél. Az ilyen embernek, mint a nagyszüleid, nem lehet elmagyarázni, milyen veszélyes ez a kísérleti vakcina.
2021. aug. 14. 12:59
 6/27 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyenek még akkor is b-sztatnának ha beoltatnátok magatokat csak nem azzal ami szerintük lenne helye..pl.ők pfizeresek de ti sputnyikot kaptatok és már állna a bál..
2021. aug. 14. 13:03
 7/27 anonim ***** válasza:
74%

Elkérnék szerintem is az oltási igazolványotokat, az egyesnek igaza van.

Nem lehet az ilyennel mit kezdeni, nem tudom mit nem tudnak felfogni az ilyen emberek azon, hogy mindenkinek a magánügye, hogy beoltatja-e magát, az én nagyim meg pont, hogy nem akarja, mert fél a vakcinától, én mégsem megyek oda hozzá és akkor kezdem el neki mondani a magamét. Felnőtt ember, ugyanúgy mint ti, el tudja mindenki dönteni, hogy mit akar. Esetleg ezt próbáljátok megértetni a nagyszülőkkel, ha még nem próbáltátok persze.

Ha meg ez sem megy, akkor én sem tudok mást, ilyen emberekkel felesleges tartani a kapcsolatot.

2021. aug. 14. 13:11
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

Én nyugodt körülmények között beszélgetnék velük és megkérdezném hogy miért olyan biztosak abban hogy az oltás olyan jó? Egy kicsit pro és kontra beszélgetnék velük. Meg elmondanám ezt is hogy otthonról dolgozva nem érzitek olyan nagy szükségét, alig találkoztok valakivel stb.

Aztán ha tovább hőzöngenek és azt látod hogy értelmesen nem lehet velük semmire sem jutni, akkor elhatárolnám magam az egésztől. De legalább nyugodt lesz a te lelkiismereted hogy mindent megpróbáltál és nem is hazudtál. En így csinálnám.

2021. aug. 14. 13:13
 9/27 anonim ***** válasza:
72%
Sztem ne kamuzz, kiderítik. Nagyon oltássak a párod nagyszülei.
2021. aug. 14. 13:15
 10/27 anonim ***** válasza:
74%
Ja, meg azt is megkérdezném hogy mit vannak úgy oda, nem látják hogy nyár van és nyáron a vírus is köztudottan szabadságon van! Majd ősszel támad újra, most keresi az oltatlanokat, összeírja őket és szeptembertől támad..
2021. aug. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!