Maradjak othon?
Apukám ki ment külföldre dolgozni és úgy volt,hogy meggyek ki hozzá a hétvégén mert az ő meg látása szerint nekem jobb helyem van itt kint mellette és nem a nevelő anyám mellet mert ő elhanyagol.
Meg beszeltuk ki meggyek apához,de apától el akar válni erika (most hivjuk így a nevelő anyámra)
Így ő nem fogg vigyázni a házra,nekem kell othon maradni
A baromfi véget meg ugye vigyázni kell a házra.
ezt a házat a mamától kaptuk de ő sajnos csak minden második héten tud ide jönni..
Meg ha el megyek biztos nagyon ideges lesz rám,hogy itt hagytam a házat meg az állatokat.
Mit tanácsoltok,hagyak itt mindent és mennyek apához vagy maradjak ithon egyedül?
A család többi tagja
mesze van vagy nem tartjuk velük a kapcsolatot.
és 17 éves vagyok,fiú
nem ez volt a kérdés,hogy mennyire meggy a nyelvtan vagy mennyire nem !
Ez nem ide tartozik..ha nem tudsz valami értékeset közvetíteni a kérdésemre akkor mer kell ide nyögni egy ilyet?
Főleg úgy,hogy más már meg tette mer kell rá kontrázni nem is értem 🤷🏻♂️
De írtam is,hogy diszlexiás vagyok ezzek után miért kell belém kötni?
Elég komoly dolog nekem 2× nehezében meggy a tanulás mint az osztálytársaimnak
Nem sajnáltatni akarom magamat egyáltalán csak ki van vele a f@szom,hogy mások miért nem tudnak valami maradandót kommentelni ezzel semmit se segítesz ha leszólod a helyesírásom,mert így továbbra sem vittük továb az ügyemet bár döntöttem de ez más kérdés
7#,10#nek szolt..
A többieknek meg,köszönöm a válaszát 🙏
A kötekedőknek meg ajánlom a szövegértést gyakorolni. Írta, hogy dilexiás és gondolom diszgráfiás, ahogy lányom is. Nem tudatlanságból nem ír helyesen.
Én a helyedben eladnám a tyúkokat, vagy mondanám a mamámnak, hogy vágja le őket, lezárnám a házat és húznék ki apámhoz. :)
13-as vagyok. Sok sikert az élethez.
Nem bírom az igazságtalanságot, meg az olyanokat, akik másokat szapulnak, közben ők sem jobbak.
Köszönőm 🙂
Neked is sok sikért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!