Maradjak othon?

Figyelt kérdés

Apukám ki ment külföldre dolgozni és úgy volt,hogy meggyek ki hozzá a hétvégén mert az ő meg látása szerint nekem jobb helyem van itt kint mellette és nem a nevelő anyám mellet mert ő elhanyagol.

Meg beszeltuk ki meggyek apához,de apától el akar válni erika (most hivjuk így a nevelő anyámra)

Így ő nem fogg vigyázni a házra,nekem kell othon maradni

A baromfi véget meg ugye vigyázni kell a házra.

ezt a házat a mamától kaptuk de ő sajnos csak minden második héten tud ide jönni..

Meg ha el megyek biztos nagyon ideges lesz rám,hogy itt hagytam a házat meg az állatokat.

Mit tanácsoltok,hagyak itt mindent és mennyek apához vagy maradjak ithon egyedül?

A család többi tagja

mesze van vagy nem tartjuk velük a kapcsolatot.

és 17 éves vagyok,fiú

2021. aug. 6. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt osztom, hogy ezt nyelvtanórára kell tartogatni, nem neten nyelvtannácit játszani.
2021. aug. 8. 23:51
 12/18 A kérdező kommentje:

nem ez volt a kérdés,hogy mennyire meggy a nyelvtan vagy mennyire nem !

Ez nem ide tartozik..ha nem tudsz valami értékeset közvetíteni a kérdésemre akkor mer kell ide nyögni egy ilyet?

Főleg úgy,hogy más már meg tette mer kell rá kontrázni nem is értem 🤷🏻‍♂️

De írtam is,hogy diszlexiás vagyok ezzek után miért kell belém kötni?

Elég komoly dolog nekem 2× nehezében meggy a tanulás mint az osztálytársaimnak

Nem sajnáltatni akarom magamat egyáltalán csak ki van vele a f@szom,hogy mások miért nem tudnak valami maradandót kommentelni ezzel semmit se segítesz ha leszólod a helyesírásom,mert így továbbra sem vittük továb az ügyemet bár döntöttem de ez más kérdés

7#,10#nek szolt..

A többieknek meg,köszönöm a válaszát 🙏

2021. aug. 9. 00:38
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

A kötekedőknek meg ajánlom a szövegértést gyakorolni. Írta, hogy dilexiás és gondolom diszgráfiás, ahogy lányom is. Nem tudatlanságból nem ír helyesen.

Én a helyedben eladnám a tyúkokat, vagy mondanám a mamámnak, hogy vágja le őket, lezárnám a házat és húznék ki apámhoz. :)

2021. aug. 10. 13:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát el lett döntve,hogy meggyek mert apám nem szeretne haza jönni soha többet
2021. aug. 11. 01:04
 15/18 A kérdező kommentje:
13as köszönöm a válaszod és hogy kialtal melletem ;)
2021. aug. 11. 01:04
 16/18 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Sok sikert az élethez.

Nem bírom az igazságtalanságot, meg az olyanokat, akik másokat szapulnak, közben ők sem jobbak.

2021. aug. 11. 07:34
 17/18 anonim válasza:

Köszönőm 🙂

Neked is sok sikért hozzá!

2021. aug. 11. 11:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja bocsi egy másik fiókám válaszoltam az előbb 😅😂😂
2021. aug. 11. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!