Maradjak othon?

Figyelt kérdés

Apukám ki ment külföldre dolgozni és úgy volt,hogy meggyek ki hozzá a hétvégén mert az ő meg látása szerint nekem jobb helyem van itt kint mellette és nem a nevelő anyám mellet mert ő elhanyagol.

Meg beszeltuk ki meggyek apához,de apától el akar válni erika (most hivjuk így a nevelő anyámra)

Így ő nem fogg vigyázni a házra,nekem kell othon maradni

A baromfi véget meg ugye vigyázni kell a házra.

ezt a házat a mamától kaptuk de ő sajnos csak minden második héten tud ide jönni..

Meg ha el megyek biztos nagyon ideges lesz rám,hogy itt hagytam a házat meg az állatokat.

Mit tanácsoltok,hagyak itt mindent és mennyek apához vagy maradjak ithon egyedül?

A család többi tagja

mesze van vagy nem tartjuk velük a kapcsolatot.

és 17 éves vagyok,fiú

2021. aug. 6. 23:04
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Sajnos én olyan vagyok aki ha nem figyelnek rá nem tanul..

Apám nem jöhet haza mert a közelbe nem talál ilyen jó munkát,csak ha több hónapra el meggy és így inkább el külföldre ment dolgozni

Több bérért és ugyan annyi időt tölt el elnézést a helyes írási hibákért diszlexiás vagyok..

2021. aug. 6. 23:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam ebbe a kategóriába mert úgy igazabból a nagyim miat nem lehet kimenni..mert az hálátlan dolog lenne
2021. aug. 6. 23:16
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem igen
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi előző voltam. Szóval menj ki apudhoz
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Kimész, meglátod miylen vele aztán döntesz.
2021. aug. 7. 00:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy jó lesz mert azt csak kell még egy kis idő,hogy ősze gyűjtsön egy albira szóval addig meg kell húzni a nadrág szíjat.
2021. aug. 7. 00:34
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Mielőtt kimész külföldre, legalább az anyanyelveden tanulj meg helyesen írni. Komolyan fájt olvasni a soraidat.
2021. aug. 7. 00:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az adott ország nyelvét beszéled valamennyire? Nem hinném, hogy állandó tolmácsot rendelnének melléd ingyen...
2021. aug. 7. 06:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Egy kicsit igen,de két -tannyelvű suliba mennék
2021. aug. 7. 07:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Osztom #7 véleményét, először magyarul kéne megtanulni normálisan!
2021. aug. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!