Maradjak othon?
Apukám ki ment külföldre dolgozni és úgy volt,hogy meggyek ki hozzá a hétvégén mert az ő meg látása szerint nekem jobb helyem van itt kint mellette és nem a nevelő anyám mellet mert ő elhanyagol.
Meg beszeltuk ki meggyek apához,de apától el akar válni erika (most hivjuk így a nevelő anyámra)
Így ő nem fogg vigyázni a házra,nekem kell othon maradni
A baromfi véget meg ugye vigyázni kell a házra.
ezt a házat a mamától kaptuk de ő sajnos csak minden második héten tud ide jönni..
Meg ha el megyek biztos nagyon ideges lesz rám,hogy itt hagytam a házat meg az állatokat.
Mit tanácsoltok,hagyak itt mindent és mennyek apához vagy maradjak ithon egyedül?
A család többi tagja
mesze van vagy nem tartjuk velük a kapcsolatot.
és 17 éves vagyok,fiú
Sajnos én olyan vagyok aki ha nem figyelnek rá nem tanul..
Apám nem jöhet haza mert a közelbe nem talál ilyen jó munkát,csak ha több hónapra el meggy és így inkább el külföldre ment dolgozni
Több bérért és ugyan annyi időt tölt el elnézést a helyes írási hibákért diszlexiás vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!