Egész nap unatkozni fogok a nagymamámnál, mert nem engedi, hogy segítsek neki a házimunkába, főzésbe, a telóm is tönkre ment. Egyedül meg nem enged el sétálni sajnos a faluba pedig 17 éves vagyok, azt mondja félt. Mit lehet ilyen mamával tenni?
Ez nem engedély kérdése, hogy előveszem a porszívót vagy törölgetek, elmosogatok. Mi lesz? Megver a mama, mert segítesz? :D
Mamának meg kell mondani, hogy nem 3 éves vagy és kész. Bezár vagy hogy nem enged ki?
Mondjuk amíg csak a telózás jut eszedbe, addig nincs több kérdésem! :D
"nem engedi, hogy segítsek neki a házimunkába, főzésbe"
Azt hinné az ember hogy ilyenkor inkább a nagyi noszogatná az unokát hogy az segítsen neki kicsit (biztos vagyok benne hogy a te korodban őt is tanítgatták főzni).
Én durván sajnálom a mai gyerekeket... semmi önállóság, semmi valódi élmény nincs az életükben. 10 évesen is róttuk az utcákat, elmentünk horgászni, strandra, bicajozni, focizni... Azt se tudták hol vagyunk. Pedig csak 33 vagyok.
Kérdező melyik faluban leszel? Nincs ott senki a korosztályodban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!