Sz.r anya vagyok ,ha a 1,5éves gyerekem leadom bölcsibe?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatom van a mamámmal. Ma viszont nekem esett .Soha nem volt még ilyen. Hogy adhatom le a gyerekem bölcsibe? Mi lesz ha beteg lesz?Kirúgnak stb stb.Kb azóta ezen kattogok.Mit gondoltok ?Igaza van ?Tényleg ennyire megviseli a gyerekeket?2021. júl. 28. 22:22
21/33 anonim válasza:
Jujj velem a védőnő szemétkedett , az sértette hogy nem kértem tőle tanácsot vagy véleményt. Ki is vettem 2 hónap után és otthon maradtam vele , végül 3 és fél éves koráig. Utólag már tudom hogy nem kellett volna hiszen egy idegen mit tud az egészről. Mai eszemmel ( vagy élettapasztalatommal) már nem hagynám hogy egy idegen számonkérje rajtam hogy bölcsibe viszem e a lányom vagy otthon ülök vele.
22/33 anonim válasza:
Mindegyik gyerekem járt bölcsibe ,semmi bajuk nem lett .nyugodtan menyél vissza dolgozni ha szeretnél kedves mára meg ne hallgas.
23/33 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Tesóm kisfia pl. bölcsis volt, karakán gyerek lett (most már fiatal-felnőtt egyetemista, semmi lelki sérülése nem lett ebből).
Az én lányom nem járt bölcsibe, de oviban fél évig minden reggel ordított szegény, annyira nehezen szokott be. (Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha bölcsis, akkor előbb megszokja a leválást.) Szerintem nyugodtan add be a gyereket.
24/33 anonim válasza:
Egyébként nem minden országban van 3 éves otthon ücsörgés, és nem hiszem, hogy a magyar gyerekek érzékenyebbek lennének lelkileg.
25/33 anonim válasza:
Mondjuk én egyik gyereknél sem ücsörögtem otthon 3 évig max 2 év volt.és mentem vissza dolgozni.
26/33 anonim válasza:
én biztos nem engedném a feleségemnek, hogy otthon tespedjen évekig "gyereknevelés" címszóval... mondjuk lehet nem is lenne olyan feleségem aki ennyire el tudna lustulni, hogy ilyet tegyen.
27/33 anonim válasza:
Mama vigyáz rá, míg dolgozol? Mert ha nem, akkor nem értem. Ha meg nem bölcsiben lesz beteg, akkor az oviban, ez megúszhatatlan.
28/33 anonim válasza:
26: en meg azt nem engednem a felesegemnek hogy bedobja bolcsibe a gyereket csak mert o "uncsizik" otthon...
29/33 anonim válasza:
28 aki olyan jól áll anyagilag, hogy évekig héderezhet otthon "gyereknevelés" címszóval, annak persze, hogy nem kell visszamenni dolgozni. Tudod van aki pénzből él, és muszáj (!) dolgoznia.
30/33 anonim válasza:
Persze. De en nem roluk beszeltem. Hanem aki csupan azert megy vissza mert karrierista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!