Sz.r anya vagyok ,ha a 1,5éves gyerekem leadom bölcsibe?
Fuu, biztos késő van...
Nem megoldaskent írtam, hanem hogy o ezert lehet, hogy nem ezt szokta meg, es a szajaba kell ragni.
Dolgozni kell. Foleg, ha nincs akkora kert, hogy meg piacozni is tudjon az ember
Semmi gond nincs ezzel, én is ezt tenném de valószínüleg akarok majd másodikat is és akkor nem tudok visszamenni dolgozni,de a másodikat amint egészséges lerakom a bölcsibe. Talán a két gyerek között is megteszem, hogy dolgozhassak legalább fél évet, mert kell a pénz és őrjítő 4 éven át otthon ülni és csak gyerekkel beszélgetni(ugye ha 2 gyerek lesz az min. 4 év).
Ilyen körülmények között meg pláne, mert kell neked a pénz és inkább legyen kortársakkal a bölcsiben, minthogy nézze a stresszelő anyukáját aki görcsösen számolja min kell még spórolni, mert csak apa keres pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!