Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Sz.r anya vagyok ,ha a 1,5éves...

Sz.r anya vagyok ,ha a 1,5éves gyerekem leadom bölcsibe?

Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatom van a mamámmal. Ma viszont nekem esett .Soha nem volt még ilyen. Hogy adhatom le a gyerekem bölcsibe? Mi lesz ha beteg lesz?Kirúgnak stb stb.Kb azóta ezen kattogok.Mit gondoltok ?Igaza van ?Tényleg ennyire megviseli a gyerekeket?
2021. júl. 28. 22:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Lehet azért is mondta, mert a mama szívesebben vigyázna rá.
2021. júl. 28. 22:53
 12/33 A kérdező kommentje:
Falun lakunk.Volt egy vállkozásunk. Minket a pandémiás időszak teljesen padlóra vágott. Nem voltunk gazdagok ,de jól éltünk. Nem jó így élni,hogy a férjem a hét minden napján dolgozik ,hogy minden meglegyen. Szeretnék én is újra dolgozni.
2021. júl. 28. 22:53
 13/33 A kérdező kommentje:
Senki nem vigyáz a gyerekemre.A szüleim betegség miatt ,a férjem szülei távol vannak. A dédi pedig utol sem éri. "Magamnak szültem".
2021. júl. 28. 22:55
 14/33 anonim ***** válasza:
90%

Fuu, biztos késő van...

Nem megoldaskent írtam, hanem hogy o ezert lehet, hogy nem ezt szokta meg, es a szajaba kell ragni.

Dolgozni kell. Foleg, ha nincs akkora kert, hogy meg piacozni is tudjon az ember

2021. júl. 28. 22:57
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ez ilyen, gondolom te is szívesebben lennél a gyermekeddel.De ha menni kell akkor menni kell. Mama is lehetne megértőbb.
2021. júl. 28. 22:58
 16/33 A kérdező kommentje:
14 :D igen késő. Most jót nevettem köszi.
2021. júl. 28. 23:02
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

Semmi gond nincs ezzel, én is ezt tenném de valószínüleg akarok majd másodikat is és akkor nem tudok visszamenni dolgozni,de a másodikat amint egészséges lerakom a bölcsibe. Talán a két gyerek között is megteszem, hogy dolgozhassak legalább fél évet, mert kell a pénz és őrjítő 4 éven át otthon ülni és csak gyerekkel beszélgetni(ugye ha 2 gyerek lesz az min. 4 év).

Ilyen körülmények között meg pláne, mert kell neked a pénz és inkább legyen kortársakkal a bölcsiben, minthogy nézze a stresszelő anyukáját aki görcsösen számolja min kell még spórolni, mert csak apa keres pénzt.

2021. júl. 28. 23:05
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
A nagylányom másfél évesen lett bölcsődés. A legkisebb volt a csoportjában, a többiek 4-5 hónappal voltak idősebbek. A gondozónőknek ő volt a "baba", dajkálták, szeretgették.
2021. júl. 28. 23:07
 19/33 anonim ***** válasza:
29%
Miért lennél? A párommal 8 hónap után már babysittert fogadtunk, és ment minden a régi útján. Nem a gyerek szabja meg az életünket, hanem fordítva. A gyerek jött, vendég, és neki kell alkalmazkodnia. Ezt sokan elfelejtik.
2021. júl. 28. 23:11
 20/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2021. júl. 29. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!