Mindkettő nagyszülőm 2 házzal arrébb lakik. Anyukámat kicsit idegesíti hogy most beteg én ugye itthon vagyok és nagyi állandoan jön átfele egy nap 2x hogy hogy van és így sose tud pihenni. Mit mondtok erre?
Figyelt kérdés
engem is idegesit néha már szeretem őket meg minden de nem a halálán van anyukám. tudok énis rá vigyázni ha valami baj van itthon vagyok,2021. júl. 27. 12:18
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos neha nem veszi eszre mi a stajz. Egyszoval szegeny buta. Volt mar osszeveszes regen megis haragudott. Ja es ott a masik aki nem jon at de pl tolem is elvarja h minden masodik nap menjek at. Mostmar ez csak napi 2x
2021. júl. 28. 07:14
13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos neha nem veszi eszre mi a stajz. Egyszoval szegeny buta. Volt mar osszeveszes regen megis haragudott. Ja es ott a masik aki nem jon at de pl tolem is elvarja h minden masodik nap menjek at. Mostmar ez csak HETI 2x
2021. júl. 28. 07:14
14/14 Kései Sirató válasza:
Mondjátok azt neki reggel telefonon, hogy anyukádnak nehéz éjszakája volt, egyáltalán nem aludt, most nappal egész nap alszik biztosan, így inkább ne jöjjön, nehogy véletlenül felébressze. Ez egy kegyes hazugság, én ilyeneket szoktam bevetni, mert ez eredményes is és nem is sértődik meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!