Nagypapám 75 éves, és még mindig vezet, hogy tudnám megbeszélni vele, HOgy nem kéne?
Édesanyám 70 évesen mondta, hogy felhagy a vezetéssel, mert már érzi magán, hogy nem az igazi.
Apai nagypapám meg még 85 évesen is meg tudta hosszabbítani a jogsit, pedig az orvosa már tudta, hogy demencia miatt folyamatban van a gondnokság alá vétele, de megadta neki. Komolyan nem értem mire gondolt...
Sajnos nagyon kevés orvos van aki tényleg komolyan is veszi a protokollt.
Ha makacs akkor semmit nem ér a beszélgetés, de mindenképp beszéljetek vele, hátha mégis csoda történik.
Próbáljatok szólni az orvosnak, hátha komolyan veszi.
Tök jó h itt írjátok h falunk ok.
Hát kur.... va jó lenne ha itt falun belémtolatna. Már is ki vok segítve h addig 3 gyerekkel nem tudok sehova menni még szervízben van (az egyébként nem olcsó autóm) tudom a biztosító fizet, de attól még nekem törött az autóm, ami eladásnál bizony 100ezres tétellel kevesebb lesz
Apa egyszerűen elvette papámtól a jogsit, a kocsikulcsot és ennyi.
Ha az idióta orvoson múlik, nagyapám az autóból megy/küld mást a sírba, mert olyan balesetet okoz. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!