Egy 75 éves rokonnak tetszenék?
Én ezen nagyon kiakadtam mikor a mamám előjött ezzel, de lehet tényleg van benne valami...
Főleg ezen a kézfogásos dolgon vagyok kiakadva. Ma is odaadtam neki egy poharat, és úgy vette el tőlem hogy közben megfogta a kezem. De bármit adok mindig úgy veszi el tőlem és akkor megállapítja hogy "Milyen hideg a kezed" pl.
Blőőő hányok....
Jaj, ez olyan szörnyű, de nekem is volt egy 70 éves rokonom, valami nagybácsi féle, és mikor 16 lettem teljesen rám szállt. Sajnos arra kényszerültem, hogy náluk lakjam, de ha ezt sejtettem volna, inkább intézetbe megyek. Fogdosott, beszorított a sarokba és szájon akart csókolni, nyúlkált a lábam közé, a mellem meg akarta fogni. Nem lehetett elmenni mellettem, mert egyből fogdosni kezdett. Gyerekkorom óta rendszeresen jártam hozzájuk, sosem láttam ilyen dolgait.
Hiába mondtam a többieknek, senki nem hitte el, sőt rám haragudtak... Teljesen kikészültem miatta, évekig tartott mire valamennyire rendbe jöttem idegileg.
Még most is van néha rémálmom miatta, pedig eltelt 15 év... Brrr...
Azóta írtózom a vénemberektől, rám néz egy, sikítani tudnék.
Tuti, hogy szeretne többet is egy kézfogásnál. Ez nagyon gáz! Hidd el, Te még szerencsés vagy, hogy ennyi idősen kell ezt átélned. Én is voltam hasonló helyzetben, 11-13 éves koromig molesztált mamám élettársa. Ő nem csak a kezemet fogta, hanem időnként fogdosott, meg a lábam közé nyúlkált. Gusztustalan, hányok az ilyenektől. Ha mamád szerint jobb kerülni, akkor biztos nem ok nélkül mondja. "Nagyapád lennék"...hú de durva. Régen én is tatának szólítottam azt a szemetet, aztán mégis bepróbálkozott.
Kerüld el!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!