Ikreknél nagymama egyértelműen jobban figyel és pátyolgatja az egyik unokát. Ti meddig nem szólnátok?
Figyelt kérdés
Az tény, hogy az egyik kisebb, gyengébb, koraszülöttségből neki van több lemaradása, de a mindennapi dolgokban kb. egyformák. Ma figyeltem, 70%-ban vele foglalkozott, a maradék 30%-ban a tesóval.2021. jún. 27. 22:13
11/21 anonim válasza:
"Mindkét gyereknek ugyanannyi figyelem jár itthon, és a másik nagymamánál is, csak az egyiknek van fejlesztés, amire járunk, miközben a másiknak apás program van. "
Látod, máris nem egyformán vannak kezelve. Egyik fejlesztésre jár, a másiknak meg apás program van.
12/21 anonim válasza:
Szigorúan a kérdésre válaszolva ennyiért még nem szólnék. Ha viszont pl az egyik kapna egy értékes legót, a másik meg egy sportszeletet, vagy csak az egyiket akarná vinni cirkusza, bábszínházba, vagy ha gorombább, türelmetlenebb lenne az egyikkel, szólnék. Csak azért, mert a gyengébbet jobban bátorítja, nem. De ha a nagyobbnak szemmel láthatóan rosszul esne, akkor tapintatosan megbeszélném vele vagy a nagyobb ikerrel, szituációtól függőben.
13/21 anonim válasza:
Érdekes a viselkedésed: a nagymama a gyerekeiddel foglalkozik, te meg stopperral méred, melyik gyerekkel hány százalékát tölti az idejének?!?!??!
14/21 A kérdező kommentje:
11-es, szerintem nem azon a heti másfél órán múlik, amikor mi egy gyógypedagógussal játszunk, mert az neki játék, a másik pedig apával, és apával pont azért kell, hogy az itthon maradt ne bőgjön, hogy ő nem jöhet. Elfelejtettem írni, hogy 4 évesek.
2021. jún. 28. 08:31
15/21 anonim válasza:
Ennyi erővel nem is azon a héti masfel oran múlik, amíg nagymama A gyereket kényezteti, B gyerekkel meg a szülők foglalkoznak. Nem látod a visszásságot?
16/21 A kérdező kommentje:
A másfél órában nem nagyi szórakoztat. Nála egy hosszú napot, vagy hétvégét vagyunk.
2021. jún. 28. 08:55
17/21 anonim válasza:
Úgy tűnik, a nagymamánál a sérültsége/gyengesége okán az az unoka lett a kedvenc. Nálunk az elsőszülött volt a kedvenc, a másik kettőt le se xarta.
Mondjuk az általad vázoltaknál nyíltabban csinálta anyám a megkülönböztetést.
Nekem is rosszul esett.
18/21 anonim válasza:
Normális, és mindenki kivételezik tesóknál. Bármennyire is szeretné egyenlően kezelni őket, nem lehet.
19/21 anonim válasza:
Nyugi, egy gyógytorna NEM játék... Persze, el lehet úgy adni, de a gyerek nem hülye.
20/21 A kérdező kommentje:
Nem torna, ügyességi, logikai játékok vannak egy játszó szobában, a végén pedig labda medencézhet. Imád oda járni, de ez a kérdés szempontjából csak annyira releváns, hogy ő az ügyetlenebb.
2021. jún. 28. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!