Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert mondja ez a papám?

Miert mondja ez a papám?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok, mindig mondja a papam hogy nekem semmi kozom a rokonok meg az o eletukhez de nekik van az enyemhez. Gondolom azert van kozuk mert ok 60 evesek en meg csak 22 , hogy van ez? Amugy nagyon szeretem a csaladom ok is engem de ez furcsa kicsit
2021. jún. 26. 07:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ezt mondja a nagyanyám legutóbb megjegyzéseket tett a barátnőmre akivel együtt élek vissza jutott a fülembe felhívtam telefonon leorditottam a fejét hogy kapjon az eszéhez mégis mi f*szt képzel magáról azóta nincs ilyen probléma kinek mihez van köze
2021. jún. 26. 07:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre a pontos választ csak ő tudná megadni, de talán arra gondol, hogy visszafelé nemigen lehet befolyásolni a történteket, de előrefelé még igen.
2021. jún. 26. 07:46
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Beleszólni felnőtt életébe senkinek nincs köze, a kortól függetlenül!

Nem világos a kérdésed, ez miben felmerülő kérdés, nem mindegy, hogy azért, mert te akarsz mindenhez hozzá/bele szólni, vagy a nagyapád akarja azt mondani kussolj, majd én megmondom.

2021. jún. 26. 08:08
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

18 éves kortól senkinek nincs köze az életedhez, rokonaidnak sem, főleg nem a magánéletedhez, ahhoz meg 18 éves kor előtt se nagyon. Nekem az alkoholista nagybátyám volt sokáig ilyen, beleugatott az életembe, de tiszteletből nem szóltam vissza neki, nem védtem meg magam, aztán 18 éves koromtól már untam a dolgot, és helyre kellett rakni pár dolgot, hogy tudja a helyét. Elég toxikus személyiség, pedig eleinte nem volt ilyen, de az alkohol néhány emberből kihozza ezt.

Egyébként ugyanennyi idős vagyok, de nekem sose jutott eszembe, hogy nagyszüleim életébe bármilyen szinten is beleszóljak, pedig ők sem szentek, de valahogy sosem éreztem jogosnak, mivel én "csak" az unokájuk vagyok. A gyerekeiknek van joguk beleszólni olyanba, amiben nem értenek egyet, vagy megvitatni szerintem.

2021. jún. 26. 08:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyapádnak abban igaza van hogy neked semmi közöd más életéhez. de ez fordítva is igaz, másnak sincs köze a tiédhez, nagyapádnak se
2021. jún. 26. 08:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Még gyereknek kezel.
2021. jún. 26. 08:41
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
22 éves vagy, és 60 éves a nagyapád???? Jó korán kezdték ők is, meg a szüleid is... :))))
2021. jún. 26. 09:20
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Mondd meg neki hogy felnőtt vagy már és semmi közük a magánéletedhez.

Meg azt is,hogy jogod van a rokonokkal tartani a kapcsolatot.

2021. jún. 26. 09:20
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Az akkori emberek közt néhánynak volt egy olyasfajta felfogása, hogy a gyerekükhöz ők adták a spermát, akkor a gyerek az övék, ezáltal ami a gyereké, az az övék is, viszont ami az övék, ahhoz a gyereknek semmi köze. Ugyanez lefelé az unokákkal.
2021. jún. 26. 10:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánul ez meg, hogy nincs közöd az életükhöz? Nem kérdezheted meg, hogy hogy vannak, vagy mik a terveik nyárra, vagy mi?
2021. jún. 26. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!