Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ilyen esetben ti odaadnátok a...

Ilyen esetben ti odaadnátok a kicsit a nagyszülőknek? Hibát követtem el, hogy megtagadtam?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm és a párja tegnap elutaztak a hosszú hétvégére. Megkértek, hogy vigyázzak a 2 éves lányukra. Mindent megbeszéltünk, a kislány is ismer minket, szoktam rá vigyázni, sokszor járnak hozzánk.

Ma, kora délután megjelent az apai nagymama, hogy akkor ő visz az unokát. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, rám bízták, nem adom át. Teljesen kiakadt, hogy nekem nincs jogom ehez és rendőrt fog hívni. Megmondtam neki, hogy felőlem hívhat, a gyereket csak a szülőknek vagyok hajlandó átadni. Még balhézott egy kicsit, utána elviharzott. A barátnőmék túrázni vannak, nem nagyon van térerő amerre vannak, majd a megbeszélt időben tudok velük beszélni.

Szerintetek hibát követtem el?

2021. jún. 25. 18:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
99%
Nem, nagyon jól tetted, hogy nem adtad oda. Nem is értem mi járhatott a mama fejében.
2021. jún. 25. 18:21
 2/28 anonim ***** válasza:
98%

Lehet nem szoktak rabizni (egesz napokra) es gondolta most lecsap az alkalomra! Ha annyira szerettek volna, akkor alapbol ot kerik meg es nem teged!

Helyesen cselekedtel!

2021. jún. 25. 18:25
 3/28 anonim ***** válasza:
65%
Többé ne vállald el ennek a családnak a gyerekfelügyeletet, problémák vannak náluk. Vagy a szülőktől akarta kvázi elrabolni az akár nem is normális nagyi a gyereket, vagy a szülők nem szóltak neked, hogy azt várják el, add oda a nagyszülőnek. Egyik rosszabb lehetőség, mint a másik.
2021. jún. 25. 18:29
 4/28 anonim ***** válasza:
99%
Akkor és ott helyesen cselekedtél, de azért majd kérdezz rá a szülőknél hogy ők mit gondolnak erről.
2021. jún. 25. 18:34
 5/28 anonim ***** válasza:
98%
Én sem adtam volna oda,mert rád bízták és nem rájuk.Ez feltételezhetően nem véletlen!
2021. jún. 25. 18:47
 6/28 anonim ***** válasza:
98%
Jól csináltad, bár nagyon kellemetlen lehetett, de helyesen jártál el.
2021. jún. 25. 18:56
 7/28 anonim ***** válasza:
97%
Eleve baj lehet ott, ahol a szülők háta mögött akarja megkaparintani az unokát a nagyi.
2021. jún. 25. 19:01
 8/28 anonim ***** válasza:
98%
A szülők nekik is oda adhatták volna,de nem. Gondolom nem ok nélkül neked adták oda.
2021. jún. 25. 19:01
 9/28 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem még ha ki is mentek volna a rendőrök, ők is neked adtak volna igazat. Jól cselekedtél!
2021. jún. 25. 19:02
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen jól tetted és a gyerek biztonságban tudása mellett a saját becsületedet is megvédted. Gondolj bele, ha odaadtad volna neki szülői engedély nélkül, legközelebb tuti nem mernék rád bízni.
2021. jún. 25. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!