Ilyen esetben ti odaadnátok a kicsit a nagyszülőknek? Hibát követtem el, hogy megtagadtam?
Az egyik barátnőm és a párja tegnap elutaztak a hosszú hétvégére. Megkértek, hogy vigyázzak a 2 éves lányukra. Mindent megbeszéltünk, a kislány is ismer minket, szoktam rá vigyázni, sokszor járnak hozzánk.
Ma, kora délután megjelent az apai nagymama, hogy akkor ő visz az unokát. Mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, rám bízták, nem adom át. Teljesen kiakadt, hogy nekem nincs jogom ehez és rendőrt fog hívni. Megmondtam neki, hogy felőlem hívhat, a gyereket csak a szülőknek vagyok hajlandó átadni. Még balhézott egy kicsit, utána elviharzott. A barátnőmék túrázni vannak, nem nagyon van térerő amerre vannak, majd a megbeszélt időben tudok velük beszélni.
Szerintetek hibát követtem el?
Lehet nem szoktak rabizni (egesz napokra) es gondolta most lecsap az alkalomra! Ha annyira szerettek volna, akkor alapbol ot kerik meg es nem teged!
Helyesen cselekedtel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!