A nagypapám lehülyézett azért, mert szerelmes vagyok egy arab lányba? Mit tegyek? 26/F
Nem kellett volna lehülyéznie, mert a szerelem nem irányítható.
Viszont szerintem arra gondolt, hogy ha a lány hithű arab, és te nem vagy muszlim, ez a szerelem nem vezet sehová, nincs jövője.
Nem hülye vagy, szerintem csak arra célzott, hogy álmokban ringatod magad, mert semmi jövője nincs ennek a dolognak. Ha vallásos, akkor labdába sem rúghatsz nála. Nem mehet hozzá nem muszlimhoz, és olyan meg nincs náluk, mint a nálunk klasszikus értelemben vett párkapcsolat. Ha elkezd valakivel járni, ergo már a házasságot tervezik, és egyetértenek abban, hogy megfelelőnek találják erre a másikat.
Más lenne a sztori, ha te lennél nő, ő férfi, mert a muszlim férfiak elvehetnek keresztény vagy zsidó nőket is.
Akaszd fel magad!
Az kellemesebb mint amikor levágják a fejed a rokonok! Ráadásul még a csajt is megkövezik! Tehát ha szereted hagyd békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!