Adnátok köszönőajándékot a párotok nagymamájának az esküvőn?
Az én családomból csak apukám él, természetesen köszönteni fogjuk.
Párom szülei elváltak, az apukája és a barátnője jönni fognak az esküvőre, az apóst is köszöntjük majd.
Anyós 200 km-t nem tesz meg azért, hogy a gyereke esküvőjére eljöjjön, így ő kimarad.
Na de. Anyósnak az anyukája is él még, egy ideig laktunk is vele együtt, majdnem tönkre is ment a kapcsolatunk (egészségügyi tanuló voltam akkor, konkrétan én mostam ki mindenből de most nem is ez a lényeg).
A probléma az, hogy egy nagyon rosszindulatú, dühöngő, elviselhetetlen nő, és nem akarom, hogy az esküvőn emiatt hisztizzen, viszont nem gondolom, hogy bármit is kéne neki köszönnünk, azért, mert 1 évig lakhattunk vele...
Ja persze, és ezt nem gondoltad elég fontosnak közölni a leírásban, ahol már egyébként orrba-szájba szidtad. Pont ez az infó maradt ki, nyilván.
Véletlen sem a szokásos “nem tetszett pár válasz, úgyhogy átírom a sztorit, hogy nekem legyen igazam” jelenség áll fenn ismét. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!