Milyen az amikor az ember ismeri a nagyapját?
En ismertem az egyiket 12 eves koromig, rola a következőket tudom elmondani:
- fogdosta a menye segget es szerelmes volt bele
- nyilvan alkesz volt, minden nap el kellett menni a kocsmaba
- engem le se sz.rt, de a haverjai unokainak adta a jofej vicces oregember
- titkolni kellett elole, ha mamammal elmentunk a mekibe es kaptam egy happy mealt
-apam miatta lett lelkibeteg mert megkeseritette az eletet, mert azt hitte, hogy egy megcsalasbol szuletett
- hogy jot is irjak: neha elvitt a parkba galambot etetni, mondjuk igaz, hogy utaltam yvele toltott idot meg csak azert vitt el o is, mert nagyanyam raparancsolt
A masik meg most is el, vele egyutt is elek, o:
- a legelviselhetetlenebb ember a vilagon
- ki van szolgalva mamam altal, semmit nem csinal azon tul h boltba menne
- mivel mar 89 eves o igy mar leszokott a kocsmazasrol
- o is megkeseritette meg legeny koraban a csaladja eletet
- kezd egyre bolondabb lenni
- vegtelenul rosszindulatu, megkeseredett, agressziv (lenne, ha nem tudna, hogy mar o a leggyengebbkozfulunk)
- egyfolytaban attol fel, hogy meg fog halni
- csak a baj van vele meg a gond
-regen elvitt az oviba meg eljott ertem, csak hogy rola is mondjak valami jot, ezen felul leviszi a kutyat wc-zni
A mamaim viszont aranyat ernek.
23/N
Az, hogy ismerte?
Nálam hasonlo, mint 15:18.
12 eves koromban halt meg. Velük laktunk. Idegbeteg, bunko, kozonseges, pias, beképzelt, masok penzebol nagyzoló idióta volt.
Nekem nyilvan az idegbetegsege tunt fel.
Annyi emlekem van rola, hogy felsos koromban egyszer egy busszal mentunk haza, leszallonal lattam meg, hazaig egy szot nem szolt, pedig probalkoztam beszelni vele.
Ordított, anyámat alazta...csak jobban utalom, de a nagyimnak nem merem ezeket mondani. Tipikus regi öregasszony. Nem baj,ha verte, meg kell bocsátani, jo ember volt, mert dolgozott..
Xx kromoszómáim vannak, sajnos. Egyik nagypapàm 74-ben ment el. A màsik 82-ben.Mégis sokat tanultamA szeretet mindent túlél
Senkire szàmíts, csak magadra!
Addig lesznek baràtaid, ameddig pénz
És mikor szarban leszel, akkor tudod meg, ki, aki igazi baràt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!