Szerinted gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Mamám rosszul lett. Bevitték a kórházba(61 éves) mindig csak ártott mindenkinek. Testverei se beszelnek vele. Azonban egyik testvére akivel nagyon haragba van sirt erte es eljött hozzánk megkérdezni a nagyit és azt mondtam neki: ne butáskodj már néném, jobb lenne ha a kórház helyett a temetőbe vinnék már2021. ápr. 24. 10:30
1/12 anonim válasza:
Hát, ez elég nyers és kicsit meggondolatlan kijelentés volt részedről, az biztos. De ha tényleg olyan dolgokat tett veletek, ami nagyon gonosz és folyton csak bántott titeket, akkor meg lehet érteni, teljesen. Nem mindenki kötődik úgy a családjához.
2/12 A kérdező kommentje:
Apai nagymamáról van szó! Apámat is le OTPzte 18 éves volt akkor apu, évekig fizette a kölcsönt miatta, az apai papa meghalt teljesen K.rva barlangot csinált a házából a mama, testvéreit átkozta stb.... ( anyai nagyim es anyai papim egy jo emberek akiket szeretek) meg az apai papám is jo ember volt bar 10’eves voltam mikor meghalt. De az apai mamam egy hiéna
2021. ápr. 24. 10:39
3/12 A kérdező kommentje:
Megyek ma templomba gyónni emiatt, és beszélek a pappal. De úgy érzem teljesen behálózótt a Sátán
2021. ápr. 24. 10:40
5/12 anonim válasza:
Figyu.
Én is hasonló cipőben járok. Azt nem mondanám, hogy kívánom a halálukat, de határozottan nem siratnám meg őket....
7/12 anonim válasza:
Akár mennyire nem szeretek valakit, ilyet nem kívànnèk. Látod, a testvère is megbocsàjtott. Ha valaki beteg/ haldoklik nem mondunk ilyet, pláne ha csalàdtak. Nem ítèllek el, ne értsd félre, de szerintem nem volt szép, hogy egy síró emberrel így közölted. Kérj tőle is bocsànatot, megnyugszol te is. Elhiszem, hogy haragszol rá, de ha ő nincs, te sem vagy, próbálj ebből erőt meríteni.
8/12 anonim válasza:
Én már legalább 20 éve ezt mondom az apai nagyanyámra, de előbb fogok én megpusztulni mint ő. Ha valami csoda folytán mégis meghalna, a nyelvét külön agyon kell csapni, biztos ami biztos alapon.
9/12 anonim válasza:
A "kedves" mama habitusát is kell örökölnie valakinek. Így már tudják, hogy te vagy a szerencsés.
10/12 Raechter válasza:
#3 Nem a papnak kell gyónni se a templomnak. :) A karma működik, mindenki azt az energiát kapja vissza amit kiküld. Az hogy egy személy ilyen nem jelenti azt hogy neked is ilyennek kell lenned, hisz akkor te mivel vagy jobb tőle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!