Ha folyamatos ellátásra szoruló nagyszülő nem akar otthonba költözni mit lehet tenni?
Sajnos nem bír WC-re se egyedül elmenni.
Idősek otthona helyett inkább otthoni gondozást kérne a családtól éjjel nappal.
Anyukám egy városban lakik vele, de így is fel kell majd mondania a munkahelyén, hogy gondozza.
Amikor egyedül van akkor is sokszor megindul otthon és ha elesik pl hajnali 3-kor akkor addig ordít míg a szomszédok vagy valaki fel nem kell segíteni.
(Panelban)
"Anyum és nagyim ugyanabban a lakásban laknak."
Kié a lakás?
"Külföldi gyerekek: Ők mondták nekem, hogy majd akkor hívjam őket legközelebb, ha már az örökséget rendezi el a közjegyző.
Természetesen van kinti életük, de egy eurót sem szeretnének ilyenre szánni saját bevallásuk szerint."
Lehet ellenük szulotartasert pert indítani.
19!
Az öregek öregek. Tudod, ez azt jelenti, hogy leéltek tudom is én 80 égetés bizony ragaszkodnak a máguk kis életéhez, ötleteikhez. Az öreg fát nem lehet átültetni mondás nem véletlen ám.
Nappal is ugyanezt csinálja.
Volt hogy anyum dolgozott napközben és két óránként hívták a szomszédok, hogy megint elesett és kiabál.
Szóval így mindenképp kirúgják a munkahelyéről.
Elvileg a fele nagyimé.
A másik fele három felé oszlik a gyerekek szerint.
(Mármint a tulajdoni lapon ha jól tudom ez áll, de nem 100%)
És ha nem engedik neki?
Mármint a szerződést.
Mert többször szóvá tették már, hogy az igazságos osztozkodás pártján vannak. Tehát 1/3 mindenkinek.
#22, Az öregek öregek. Tudod, ez azt jelenti, hogy leéltek tudom is én 80 égetés bizony ragaszkodnak a máguk kis életéhez, ötleteikhez. Az öreg fát nem lehet átültetni mondás nem véletlen ám.
Bizony-bizony. Sokkal jobb ötlet a pár évvel a nyugdíj előtt álló gyereküket vegzálni, hátha nem lesz soha többé állása. A lényeg: a rugalmasság legcsekélyebb szikrája nélkül addig balhézni, amíg nem az lesz, amit ők akarnak. A 60 éves hozzátartozó meg oldja meg a visszajutást a munkaerőpiacra. Esetleg perelje a saját gyerekeit szülőtartásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!