Van ahol a család azzal zsarolja a nagyszülőket, hogy addig nem láthatják az unokát (élőben), amíg be nem oltatják magukat?
"Lehet a szülök el sem hiszik az egész koronoiát."
Mert a szülőknek már van annyi eszük, hogy különbséget tudnak tenni mese és valóság közt.
Tízes, bocsi, félrenyomtam, és lepontoztalak, pedig a zöldet akartam:P
Én is csak fordítva tudom elképzelni. Tehát hogy a nagyszülőkhöz addig nem mehetnénk, amíg nem oltanak be minket. De ez felesleges is lenne, nyilván, mint minden értelmes ember, magunktól is beoltatjuk magunk.
Nem tudom, hogy feltűnt-e, a kérdés NEM a hülye konteósoknak szólt.
Az oltás biztonságos, mellékhatásai mind ismertek rövid távon, és a hatásmechanizmus alapján nem lesz hosszútávú mellékhatása sem.
Az influenzaoltás nem okoz maradandó károsodást, hazudozni sem itt kéne. Mindenkinek kötelessége lenne beoltatnia magát, hogy véget vethessünk ennek a járványnak, és megvédhessük a be nem olthatóakat.
Mivel semmilyen tudományos érv nincsen az oltás ellen, ellenben számtalan mellette, aki nem oltatja be magát, úgy, hogy nem döntésképtelen, az nem való a társadalomba.
Kedves Kérdező, igen, el tudom képzelni, hogy van. Én például egyes rokonaimról is el tudom képzelni - ne kérdezd.
Az oltásról annyit, hogy igen meg van rá az esély, hogy bajod lesz tőle. Én is félek, bevallom. De ha meg nem oltatod be magad, akkor meg másokat és magadat is veszélyezteted, plusz te leszel az idióta. Az oltási papírokról nem is beszélve.
Ennek ellenére mindenki megkapta a jogot, hogy ne oltsa be magát.
Legfeljebb azzal kell számolnia, hogy az egyre növekvő oltási hajlandóság miatt hamarosan a többség mélyen el fogja ítélni őket, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!