Van ahol a család azzal zsarolja a nagyszülőket, hogy addig nem láthatják az unokát (élőben), amíg be nem oltatják magukat?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 18:25
1/40 anonim válasza:
Ha van, akkor szerintem ez nem normális.
2/40 anonim válasza:
Lévén a nagyszülők a veszélyeztetettek, ezt csak fordítva tudom elképzelni.
Anyós nálunk él, nem kicsit veszélyeztetett, így a másik fia ide akkor jöhet majd, ha ő is be lesz oltva
3/40 anonim válasza:
Hát nem épp nagymama de hasonló. Fèrjem testvére jelezte, hogy ők regisztràltak oltàsra, és majd akkor talàkozunk, ha már mi is, és ők is megkaptàk. Egyhamar minket nem lát....
5/40 anonim válasza:
Aha.... Szóval aki nem oltat, az le lesz pontozva. Köszike
6/40 anonim válasza:
Pont fordítva. Addig tudom, hogy nem szívesen lát minket, amíg legalább ő be nincs oltva. Illetve dehogynem látna szívesen, de nyár óta egyszer találkoztunk a kertben. Nem viszek oda a lakásába 3 általános iskolást.
7/40 anonim válasza:
6 igen. Más nem maradt a félkegyelműeknek, miután kiderült hogy kb 2 millióan regisztráltak. Tehát csak az ország 20-28%-a degenerált. Azért ez megnyugtató.
8/40 anonim válasza:
#6 A stílus miatt.
A kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, mert egyetértés van a családban.
9/40 anonim válasza:
"Aha.... Szóval aki nem oltat, az le lesz pontozva. Köszike"
Aki nem oltat az életben marad. Nem kompenzálja ez a lepontozást?
10/40 anonim válasza:
Miután csak a kisebb százalék vágyakozik oltakozni, és ők nem bírják a többséget, talán egyszerűbb lenne nekik felkerekedni, mint a többségnek. A szülőkkel meg felesleges takarózni. Mindenki tudja hogy nincs vér a pucátokban bevallani hogy nektek van teli a gatya. Lehet a szülök el sem hiszik az egész koronoiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!