Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megkeresnétek sosem látott...

Megkeresnétek sosem látott nagyszüleiteket?

Figyelt kérdés
Sosem találkoztam anyám szüleivel. Anyám és a szülei 30 éve megszakították a kapcsolatot, mert ellenezték anyám kapcsolatát apámmal. Anyám nem tud róluk azóta sem semmit. Titeket érdekelne, mi lehet velük, hogy látják a történteket, milyen emberek?
2021. jan. 4. 10:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tudsz semmit róla. Akkor menj el oda ahol anyud felnőtt, a szülőhazahoz. Talán ott megtalálod, ha nem akkor legalább tudsz kerdezoskodni a környéken...
2021. jan. 4. 18:11
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején pont 30 év után találkoztam apai nagyanyámmal. Egy távoli rokon (akit szintén nem ismertem, de ő tudott rólam, csak valahol külföldön élt) hirtelen felbukkanása révén sikerült összehozni a találkozót. Apai nagyszüleimről és az egész rokonságról sem tudtam semmit, mivel édesapám fiatalon meghalt, mikor csak 3 éves voltam. A nagyszüleim elváltak, nagyapám újra nősült, vele 1-2 alkalommal találkoztam. Nagyanyám nem bírta anyámat, ezért megszakadt a kapcsolat.

Reméltem, hogy apukámról is megtudok pár dolgot, mivel rá sem igazán emlékeztem, sajnos. Képeket láttam nagyanyámról az esküvőről, meg velem kisbaba koromban. Mikor megláttam, ledöbbentem. Nyomokban sem hasonlított a képeken szereplő asszonyra, apró volt és törékeny, már teljesen demens. Sajnos nem váltotta be a találkozás a hozzáfűzött reményeimet, de egy dolog nagyon megmaradt bennem: szinte folyamatosan a kicsi fiát emlegette (édesapámat, volt egy bátyja is, ekkor vele élt), hogy mennyire hiányzik neki. De azt már nem értette és nem fogta fel, hogy én ennek az imádott kisfiúnak a gyereke vagyok és az unokája. Szívszorító találkozás volt.

Helyedben mindenképpen megpróbálkoznék, talán még szerencséd lesz. Ha nem ismeri meg az ember a valóságot teljes egészében, mindig marad valami űr. Nekem nem sikerült betölteni, most családfakutatással próbálom foltozgatni a lyukakat. Neked még sikerülhet! Drukkolok, hogy így legyen.

2021. jan. 4. 19:20
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Sajanlom h elhunyt a papa ha a mamad meg el biztos orulne neked!

Anyukad hogy reagalt a papa halálhírére????

2021. jan. 4. 22:47
 24/28 anonim ***** válasza:
18%
Igen. Az orokseg miatt.
2021. jan. 5. 04:22
 25/28 A kérdező kommentje:
Meghalt a nagymamám is. Legalabb nem kell már törnöm a fejem, higy felkeressem-e.
2021. jan. 5. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
30%
Hogy érzed magad?
2021. jan. 5. 12:20
 27/28 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálom, hogy így alakult. :(

Anyud, hogy áll ehez a hírhez?

2021. jan. 5. 17:05
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a történet, ez mindig végtelenül szomorú. Viszont arra jó, hogy tanulj belőle és másképp alakítsd az majd életed ha gyerekeid lesznek. Mindig tudni kell mi az igazán fontos - és erre Te már fiatalon rájöttél. Drukkoklok!
2021. jan. 21. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!