Nekem van igazam ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Anyai ágon lévő nagyszüleimről van szó. Anyámmal össze voltak veszve 6 éve most békültek ki nem rég. Én 6 éve nem találkoztam velük, de nem is kerestem őket. Ők egyáltalán nem kerestek engem, nem kérdeztek rólam, azt várták el hogy én keressem őket. De sosem szerettem igazán hozzájuk járni. Ebben a helyzetben ki a ludas, szerintem illő lett volna nekik is keresni engem ? Akkor voltam 12-13 éves mikor utóljára voltam ott2021. jan. 3. 19:04
1/11 anonim válasza:
Nehéz ügy. A rokonsággal nem tudsz mit csinálni. Én arra jutottam néhány csata után, hogy tök mindegy mi történt, élvezzétek, hogy együtt tudtok lenni, amig lehet.
2/11 anonim válasza:
Nem voltatok kíváncsiak egymásra, nem kerestétek egymást. Akkor most mi van? Nem értem mit akarsz tudni.
3/11 A kérdező kommentje:
2-es: igazából csak anyám engem okol hogy nem tartottam a kapcsolatot, viszont ők sem kerestek engem, annyiban merült ki az egész hogy szülinapra + névnapra írtak FB-n, de ennyiben kimerült a kapcsolattartás.
2021. jan. 3. 19:11
4/11 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Ha nem alakult ki köztetek valamilyen kötelék, felejtős, hogy normalizálódik-e a viszonyotok.
5/11 anonim válasza:
és csak most kezdett el okolni, hogy kibékültek végre? eddig nem szólt, hogy miért nem mész az öreganyádékhoz?
6/11 anonim válasza:
Igen, ők voltak a felnőttek, szerintem is több eszük lehetett volna csúnya megfogalmazásban. De az érzelmek irányították őket, esetükben a sértettség és gőg vagy dacosság. Ezen már felesleges kattogni és szerintem felhozni sem lenne építő jellegű. Te is elmehettél volna hozzájuk, de írtad, hogy nem akartad. Pedig a nagyszüleid. Te sem lennél, ha ők nem lettek volna. Talán nem követtek el borzalmas dolgokat, akkor pedig ne tartsatok haragot. Nem kell mindig az igazságot keresni pláne azèrt, mert az mindenkinek nagyjából mást jelent. Ha bunkók vagy elutasítok most is veled, akkor nem erőltetném a kapcsolatot, de egyébként igen.
7/11 anonim válasza:
Ja, ez az elmúlt években nem tünt fel neki?
8/11 anonim válasza:
Mi nem tűnt fel okoska? Nem lehet tudni, mire vagy kíváncsi 7-es?
9/11 anonim válasza:
8-as, esetleg olvasd végig.
Nem olyan hosszú.
10/11 anonim válasza:
En azt mondom h mindketten
Ok is kereshettek volna tobbszor de te is elmehettel volna hozzajuk parszor...
Az h anyad es a szuleid kozott mi van az nem a te dolgod, ettol meg a magyszuleid
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!