Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális ha nem beszélgetnek...

Normális ha nem beszélgetnek velem a nagyszüleim semmiről?

Figyelt kérdés

Próbálok már egy pár éve közelebbi kapcsolatba kerülni velük, személyesebbe.

Évente 1x 2x látom őket akkor vagyok ott 1-2 hetet a családommal.

Mindig arról kérdeznek hogy meg yaz iskola, van e már barátom. Amikor mondom, hogy van akkor is csak annyi érdekli őket, hogy mivel foglalkozik.

Kérdezgettem őket a gyerekkorukról, első szerelemről ilyen általános bölcsességek érdekelnek amiket csak 75 évesen tud az ember.

Nem igazán válaszolnak.... elviccelik a dolgot, hogy mit kiváncsiskodom...meg h azok más idők voltak.

Engem ez elkeserít mert sose lesznek "rendes" nagyszüleim akiknek elmesélhetek dolgoat, simán nem reagálnak rá...amúgy apukám (a fiuk) is ilyen...nem kérdez semmit rólam csak mondja, hogy szeret és ha mondok valamit ami foglalkoztat azt mondja ,,nem tudom erre mit mondjak" vagy ,,ugyis tudod mit mondanék"....

multkor volt otthon egy veszekedés a családban erről, az öcsém (lázadó korszakában van és nagyszájú) megjegyezte, hogy bezzeg az xy-nak rendes nagyszülei vannak a miénkek meg olyanok mint valami felbérel t szinészek. Apukam egyetértett én meg az öcsémmel értettem egyet.

Egyáltalán nem érzem magam közel hozzájuk, jelenleg ha meghalnának nem rázna meg mert úgyis csak statiszták. (17 f)

2020. dec. 2. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem így értettem. Feltételezem nem pont a nagymamád előtt tetted fel ezt a kérdést, viszont valószínű úgy van vele hogy az unokájával nem a volt szerelméről akar beszélgetni miközben a szomszéd szobában ott alszik a felesége aki egyben az unoka nagymamája is. Fogadd el hogy nem akar a erről beszélgetni akkor sem ha te kíváncsi vagy erre.
2020. dec. 3. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyit mondanak magukról, mint te magadról. Ha többet beszélsz magadról, részletesen, akkor többet fognak mondani arról az időről, amikor akkorák voltak, mint te.
2021. jan. 1. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!