Lényegretörő tényközlésemmel bunkó voltam nagyanyámmal, vagy tárgyilagos, és józan gondolkodású?
"tökük ki van vele" aha.. persze a kevéske nyugdíja azért jó nem? Csak épp foglalkozni ne kelljen vele senkinek se...
Ha nem az amerikából kapott nyugdíját kapja, nem mennek belőle a boldog partra. Manapság a nyugdíjból meg sem tudnak élni, most ennyi erővel honnan tudod hogy nem azért lakik velük mert egyedül nem képes eltartani magát?
És képzeld, nem tudnék megfürdetni egy idős asszonyt, mert sem a fizikumom nem engedi, sem az időm. Ez van.
12!
Nem írtam ilyet. 1, A kérdező ágynemű igazgatós problémája messze van az élete tönkretételétől. 2, Te írtad, hogy ázok szerint nem számít, akik nem élték át. Erre írtam, hogy nagyapám Alzheimeres volt. Szerintem a fekália felkenése a falra, télen meztelenül a kertben valo kóválygás es a fel nem ismert feleség késsel való kergetése inkább az a kategória, de te nyilván jobban tudod.
Könnyen osztja az észt, aki nem él demens beteggel, nem könnyű és el tud szakadni a cérna!
Mi is a 81 éves nagymamámmal élünk, bár ő még nincs abban az állapotban, hogy nem ismer fel minket, de memóriájában szinte semmi nem tárolódik, emellett borzasztóan idegesítő, kíváncsi, ismételjük ugyanazokra a kérdéseire a valaszokat, mint a papagáj. Ennek ellenére fürge mozgású, de már tésztát kifozni, bundaskenyeret sütni se tud. Irányítani kell, szólni vagy kitenni az ételt, hihetetlen módon kombinalja a nem osszeillo ételeket. Szerencsére minden este lefurdik. Bevallom őszintén, sose szerettem őt, mert ratelepedett a családunkra, mindent tudnia kellett mindenhova velünk jött, édesanyám, nyugodjon békében, életét is tönkretette. Most édesapám intézi ra a gondozast.
Szintén dolgozom home officeon, ha nyitva az ajtó, besetalgat, de bezarom, és nyugtom van. Ha dolgozunk, csak nézi. Ott lett elcseszve sokminden, hogy 30 éve nyugdíjas, letette a munkát, és nem dolgozott itthon se semmit fozesen kívül. Rendkívül lusta, és szerintem ez az agymukodesenek se használt. Most is csak vegetal, járkál,nézi ahogy végezzük itthon a dolgunkat, nekem meg idegesítő hogy semmit nem csinál, míg a barátnői hasonló vagy idősebb korral ellatjak magukat, a haz körüli teendőket, szellemileg teljesen rendben vannak. Hány ember életét keseríti meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!