Úgysetudodkivagyok kérdése:
Nagymamám nagy valószínűséggel meg fog halni,aki hasonló helyzetben volt,hogy kezelte ezt?
Figyelt kérdés
Kiújult nagymamám betegsége,ami miatt meg kell műteni. Probléma,hogy ő már 90 éves is elmúlt,és emiatt igen kicsi az esélye,a műtét sikerességének. Nemrég telefonon elbúcsúzott tőlem,és őszinten nem tudom most mit csináljak. Egy ideje már csak bambán ülök a székemben,teljesen leállt az agyam. Akik hasonló helyzetben voltak,ti,hogy bírkóztatok meg egy ilyen helyzettel?2020. okt. 8. 19:36
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy időszakon,mikor elkapott a halál gondolatának félelme,olyankor én is a bibliához fordultam,de a helyzet az,hogy a végén hívő sosem lettem,egyszerűen nem lettem így nevelve. Nem nagyon vagyok képes hinni istenben,ezért is gyötört meg ennyire a nagymamám betegsége,mert nem voltam abban a hitben,hogy "jobb helyre kerül".
2020. okt. 15. 20:58
12/13 anonim válasza:
Igazából senki sem tudja, hogy mivan utána. Ha lenne bizonyíték, akkor talán mindenki megakarna halni :) És nagyon sok Biblia kívüli bizonyíték van a feltámadásra! :)
Sőt, csoda, hogy én magamtól lettem Jézus követő! :O
13/13 anonim válasza:
Nem magadtól, hanem Isten kegyelméből. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!