Tényleg ilyen gyakori az igénytelen, büdös nagyszülő?
Figyelt kérdés
Sokan panaszkodnak itt.2020. szept. 29. 19:42
31/36 anonim válasza:
Ami azt illeti: nem. Falusi vagyok, és jó ideig tanyán éltünk. Már a nagyiméknak is volt fürdőszobájuk a tanyán, pedig nem vagyok mai csirke, negyven éves vagyok.
32/36 anonim válasza:
Úgy mondanám hogy érett vagy ;)
33/36 anonim válasza:
Idősek otthonában a mai napig hetente van fürdés. Nem az ő hibájuk sokszor :(
34/36 anonim válasza:
Nem minden idős ilyen.
Mamám tavaly halt meg 80 évesen.
Minden áldott nap lezuhanyzott, kánikulában többször is egy nap.
(Kisnyugdíjas volt, vidéki kis faluban)
35/36 anonim válasza:
Anyám 70 évesen ezért dobatta ki a fürdőkádat, és rakatott zuhanykabint a lakásába. Minden nap zuhanyozik (most már 76 éves amúgy). De amikor főz is, pl. patika tisztaságú a konyha (nálam is, ha időnként eljön egy hétre, és kifejezetten szeretne, hagyom, hogy ő főzzön). Más ismerős nők mondják, hogy nem hagyják pl. anyjukat főzni a saját lakásukban, mert szutyok lesz, mindent szétmaszatol. Nekem tényleg szerencsém van anyámmal ezek szerint.
36/36 anonim válasza:
Most él kb. az utolsó olyan generáció sztem, ahol a nem nagyon prolik is igénytelenek mai szemmel, mert anno másféle értékrend volt, főleg ha vidéki származású emberekről beszélünk. És ehhez nyilván hozzájárul az is, hogy idősebben tényleg már nehezebben megy a mozgás meg pár alapvető napi cselekvés, de sokan túl büszkék arra, hogy segítséget kérjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!