Tényleg ilyen gyakori az igénytelen, büdös nagyszülő?
Figyelt kérdés
Sokan panaszkodnak itt.2020. szept. 29. 19:42
21/36 A kérdező kommentje:
16os itt a gykn. Sok ilyen kérdés van.
2020. szept. 29. 21:39
22/36 anonim válasza:
Hat en egyet se talaltam.
De nem egyaltalan nem gyakori. Az idos embereknek inkabb oeegseg szaguk van es azt ha naponta 5szor furdesz is se lehet magadeol lemosni. Majd megtapasztalod. De nekem se a nagyszuleim, se a wzuleim nem igenytelenek es nem.budosek.
Akik viszont mindig budosek es igenytekenek: alkeszok, drogosok es sok kis k...kamasz lany aki nem furdik csak fujja magat. Elnezest a kivetelektol.
23/36 anonim válasza:
Na, linkeld azokat a kérdéseket!
24/36 anonim válasza:
szerintem régen nemvolt mindig lehetőség tisztálkodni és megszokták, vagy olyan is van biztos aki spórol
25/36 anonim válasza:
70 évesen fel vagyok háborodva a hozzászólásoktól!!! Nem vagyunk a múltszázadban, hogy így vélekedtek rólunk. Ma már ritka ahol nincs komfortosan felszerelt fürdőszoba, amit úgy és olyan sokszor használunk mint a fiatalok! Végeredmény az, amikor az unokáim azt mondják, hogy olyan jó mamaillatod van!
26/36 anonim válasza:
25-ös vagyok
Soha nem jutott eszünkbe, hogy pénzt várjunk a gyerekektől, unokáktól.Igyekeztünk inkább arra, hogy mi segítsük őket.
27/36 anonim válasza:
"szerintem régen nemvolt mindig lehetőség tisztálkodni és megszokták,"
Ugye ezt nem gondolod komolyan? A mostani nagyszülők nem az őskorban éltek.
28/36 anonim válasza:
nem az őskorban, de nemvolt vezetékes víz, a kútról kellett hordani, vagy még arra sem volt leetőség
29/36 anonim válasza:
Az már inkább dédszülő kategória, nem nagyszülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!