Hogyan mondjam meg a nagyszüleimnek,hogy vegyenek mosóport és öblítőt mosáshoz,sértődés nélkül? nem ez az egyetlen probléma.
"Hú, mama, de büdös van itt. Ja, hogy Te vagy az."
Amúgy fogalmam sincs, mi a jó megoldás. Mentálisan épek?
Addig amíg ott laksz úgyis az anyád dönt, neked max véleményed lehet.
Beteges az amit leírsz de ismerősen is hangzik kicsit.
Az anyósom nem fürdik. Idén nyáron is 2x fürdött.. Én belebolondulnék.
És az ura sem fürdött. Beszőtte náluk a pók a kádat. Azon spóroltak. Meg a villanyt se kapcsolták fel mert "villanybetegek" inkább gyertya. Én kiröhögtem őket.
Az öregember ha meglátta hogy ég a villany már kiabált. Amikor ott vasaltam ki a hajam szóvá tették.
Nekem ez új volt mert nálunk amikor sötét volt este nem volt szokás kuksolni a sötétbe meg nem ültem csöpögő hajjal a kályha mellett hogy megszáradjon hanem megszárítottam.
A telefon töltőt is kihúzták használat után meg a mikrót is.
Volt olyan hogy a hűtőt is kihúzták. Annyira sajnáltam a páromat hogy ilyen emberek nevelték fel. A mosogépet is nagyritkán indították el.
Nemvettek neki ruhát normálisat.
Lukas zokni stb.
Végén még a kaját is sajnálták tőle. Meg volt olyan is hogy azt hazudták hogy félnek tőle hogy hátha elviszik az intézetbe az anyjának nagyon megy a hazudozás olyankor mindig bőg amikor hazudik hogy hiteles legyen. Volt hogy egész télen nem kapcsolták be a szobájában a gáz konvektort.. Sajnáltam nagyon mert látszott a lehelletem a szobájában.
Csak azért írtam ezt le hogy lásd hogy ilyenek is vannak. Azóta már külön házunk van. Akkor ismertem meg amikor még gyerekek voltunk. Megszerettem és hozzánk menekítettem. Sajnos vannak beteg emberek családon belül. Az egyetlen ami segít a távolság és nem bolygatni egymást.
Anyukáddal kellene megérteni, hogy bizonyos fokig szép dolog a segítség, de nagyon túlzásba esik. Eleve a napi 5-szörös átmenetet is soknak találom. Amit megtudnak maguktól csinálni, azt hagyni kellene.
De megfordult a fejemben, hogy zsarolják anyudat. Lehet érzelmileg, vagy pl ők vették a házat, amiben anyud él, és így próbálnak törlesztetni. Jó, lehet sok krimit nézek, de ki tudja?
Az kizárt,hogy zsarolják.A házunkat apu meg anyu vette.
Én is szeretem őket anyát is,sok a vita ebből,hogy egy este sincs itthon soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!