Mi a fontosabb lakohely/munka szempontjabol? Aktív nagyszülők vagy a gyerek jövőbeli lehetőségei?
Egyetemistával nem kell naponta se unokazni, se gyerekezni, azaz a szulonek vele lenni, most ezt nem értem.
Egyetemhez meg elég az akarat es egy jo kozepiskola az adott varosban.
Én a nagyszülők és a saját lehetőségeim miatt költöztem egy közepes méretű városból kisvárosba.
Ma már szerintem ha egy gyerek tanyán nő fel, akkor is ugyanolyanok a lehetőségei (internet, kollégium...)
Ezt ertem
A naponta egyetemistaval unokazos felvetest nem.
A te nagyid unokazott veled, mikor egyetemre jartal? Szigetvárról biztos nem.
Ezt harmadszorra irod le, elsore is ertettuk
Te viszont az ujabb kerdeseket nem érted
Én kisvárosból mentem Budapestre egyetemre, majd maradtam dolgozni. Eszembe sem jutott visszaköltözni, inkább maradtam és később a párommal az agglomerációban vettünk házat. Ugyanúgy nyugodt közeg, de elérhető a fővárosi munkahelyem, ahol másfélszer annyiért dolgozom, mint 100 kilométerrel messzebb tenném. Innen nagyon sok iskola elérhető a gyerekeknek, munkahelyet sem kellett váltanom és nyugodtan biciklizhet a kicsi a házunk előtt.
A nagyszülők jönnek, amikor ráérnek, mi is megyünk hozzájuk, de az aktív hétköznapok nem teszik lehetővé, hogy naponta egymás konyhájában ülve beszélgessünk. A gyerekek programjai, munka utáni házimunka, főzés, vacsora, fürdetés, altatás és már vége is a napnak. Ha 2 háznyira laknának, akkor sem tudnánk többet ott lenni. Ezért nem érte volna meg a nagyszülők mellé költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!