Miért bánik velem így?
Figyelt kérdés
A nagyim folyamatosan basztat, az öcsémet, aki egy lókötő meg folyton dicséri. Én kitűnő vagyok, felvettek Budapest egyik legjobb gimnáziumába, és emellett még "keresek" pénzt is babysitteléssel. Az öcsém 3-4-es tanuló, 6.-os lesz, egész nap a gépén játszik, vagy a hülye osztálytársaival lóg... de én vagyok a hülye, a buta, a "mi ez a szar jegy már megint?" (Mondja az 5,-ra...)
Mit csinálok rosszul?
2020. aug. 21. 12:20
11/11 anonim válasza:
Küld el a faszba a vénkurvát. Ilyen sok öreg, sajnos nincs más megoldás. Minél inkább jót akarsz tenni vele, és behódolsz, annál jobban nyeregben érzi magát és görényebb lesz. Egy megoldás van, ha tudatod vele, hogy előbb utóbb lerobban, de rád nem számíthat majd a nyomorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!