Más gyerekét is pattogtatják a nagyszülők?
A kiskamasz gyerekeimet állandóan pattogtatják a szüleim. Mi is cselédnek voltunk tartva, de azt nem gondoltam volna sosem, hogy a gyerekeimmel is ezt csinálják. Példa. Anyám kiszáll a kocsiból, s persze a gyerekeim vigyék a cuccokat utánuk mint valami londíner. Persze mama egy szatyrot sem visz. Folyamatosan pattogtatják őket, hozz cigit, hozd ki a szemüvegem, vidd ki a szemetet, hozd ide a cipőmet.
Nem mozgásképtelenek amúgy.
És ha nem tesznek eleget a kérésnek, akkor elkezdik kigúnyolni undorítóan. Pl gyenge vagy. El se bírod a szatyrot stb. Letörik a kezed ha meg kell mozdulni?
Undorodom a szüleim viselkedésétől, de az unokákat nem tilthatom tőlük. Vagy mi legyen? Ötlet hogy tudnék a helyzeten változtatni?
Kézi vezérléssel ezen nem tudsz változtatni. Hidd el, ha a gyerekeid elunják, nem mennek majd a nagyszülőkhöz, és meg lesz oldva.
(Én is rühelltem, amikor mentem nyári szünetben - hívásra - a nagymamámhoz, és mindig arra a 2 hétre volt időzítve az ablakpucolás, nagytakarítás, stb. Nagynéném szervezte, úgyhogy volt benne bőven kibaxás az irányomba. Aztán egyszer csak nem mentem, köszöntem, de jól megvoltam a nyári szünetekben otthon. )
komolyan még ma is meg tudok lepődni azon, mennyi beszűkült, buta ember él ebben az országban, azt írja az egyik válaszoló, hogy ezek evidenciák, és hogy ilyennek kéne lennie egy nagyszülő-unoka viszonynak:D
te IQ bajnok, légy szíves ne vállalj gyereket inkább, van elég primitív ostoba proli rajtad kívül, aki sajnos gyereket vállalt, köszi.
kérdező, semmiképp sem normális a nagyszülők viselkedése, az, hogy gúnyolódnak is rajtuk, meg mindennek a teteje. a helyedben én komolyan elgondolkodnék azon, h elviszem-e hozzájuk a gyerekeimet. vagy esetleg csak nagyon rövid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!