Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mindig csak az egyik unokámat...

Mindig csak az egyik unokámat szerettem?

Figyelt kérdés
4 unokám van, ebből mindig az első szülött unokámat szerettem, mindig pénzeltem, vettem neki kocsikat, támogattam a barátnőjét is. A maradék 3 azért nem látogat, mert semmibe nem vettem őket, nem sűrűn találkoztam velük, nem érdekelt különösebben hogy hogyan alakul az életük. Jogosan zavar, hogy ameddig kórházban voltam csak a legjobban szeretett unokám látogott meg? Egyébként az örögségem felét az unokám kapja, a negyed negyed részét a lányaim.
2020. aug. 10. 00:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Öreganyám is a bátyámat szereti a legjobban négyünk közül, ki is mondja, el is ismeri, DE. Ilyen stílusban, ilyen nyíltan sosem fogalmazna hiszen “jaj hát Ti is megkaptatok mindent, csak hát tudjátok, hogy a Ferike volt az első.” Tudjuk.

Szóóóval, Te ki vagy a történetben?

2020. aug. 10. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Anyai nagyanyám pont ilyen volt, bár ő minden unokáját utálta. Sőt! Ő mindenkit utált nemre és korra való tekintet nélkül.
2020. aug. 10. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk pont fordítva van. A vén boszorkány a három unokatestvéremet szerette mindig, velem meg ellenséges volt. Olyan szinten, hogy már 10-12 évesen is egyértelmű volt számomra. De még ő sem mondana ki ilyeneket nyíltan, sőt általában pont azt szokta hangoztatni, hogy minden unokáját szereti.

Plusz ha felnőtt korú unokád van, akkor a stílus ahogy írsz is eléggé elüt attól, hogy egy korodbeli írna. Szóval több sebből vérzik ez a sztori.

2020. aug. 10. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Anyám anyja csak a fiú onokákat szerette.. Ahogy a 3 gyermeke közül is csak az alkesz fia az isten.

Nos a válaszom erre. Van 2 lányom útban a 3.gyermekünk. Soha a büdös életbe nem fogja őket megismerni és az sem érdekel mikor hol milyen körülmények között dobja fel a pacskert. A temetésre se megyek el az is biztos.

Nem a vagyon a lényeg mielőtt azt hinné bárki is. Pusztán a tény, hogy minket világéletünkben leszart, mellőzött, de mikor segítség kellett meg panaszkodni jók voltunk.

2020. aug. 10. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!